Pratik çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sokarus

sokarus

Üye
    Konu Sahibi
Pratik çözüm
beyler dosya sifrelemekle ugrasmayın pratık bi cozum sunmak istiyorum size tum nokia kullanıcılarının temel sorunu telinize bakmak ısteyen insan kılıgındaki viruslerin hemen galeriyi acıp yakın dovus resimleri ve videoları araması. bu kıl bi durum tabiki ben sahsen bu durumdan cok cektim olmadıgı halde herkes bakar
bende fexplorer yukledim ve bu ornektir E/system/data/mg2././././././.... klasorunun içine bir yeni klasor actım ve resimleri fexplorer yardımıyla oraya tasıdım ve su anda rahatım denemenizi tavsiye ederim

perfectlover

Üye
Bilinmeyen birşey değil ki. Senin hayal gücüne kalmış. İstersen java oyunların yüklendiği midp klasörüne aç. Yer bol. Veya benim gibi yap. Gizle.

sokarus

sokarus

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 15 2006, 03&#58;15 AM) [post=334671]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bilinmeyen birşey değil ki. Senin hayal gücüne kalmış. İstersen java oyunların yüklendiği midp klasörüne aç. Yer bol. Veya benim gibi yap. Gizle.
[/b][/quote]

hayır benim ki sadece paylasmak adına muhakkak bilmeyen birileri vardır mesela benim dosya gizlemeyi bilmedigim gibi nasıl gizledigini yazarsan

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(sokarus &#064; May 15 2006, 07&#58;14 PM) [post=335057]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayır benim ki sadece paylasmak adına muhakkak bilmeyen birileri vardır mesela benim dosya gizlemeyi bilmedigim gibi nasıl gizledigini yazarsan
[/b][/quote]

Bunun için iki seçeneğin var. Birincisi dosyayı şifrelemek. Dosyalar bölümünde s60 programlardan araştırabilirsin. Handy veya Smartcrypto programlarından birini kullanabilirsin. İkinci yöntem için ise Seleq programını kullan.

sokarus

sokarus

Üye
    Konu Sahibi
smart cripto da virus var ben efile menager le fxplorer kullanıyomda konuyu ac baba aaaac

derbedero

Üye
yada uzantısını değiştirerek.mesela sis yaparak. gizleyebiliriz

verdiğin program adının download linkini de verseydin eyi olurdu.

polo291

polo291

Üye
tşk

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
evet bu taktiği bende kullanıyorum ya da isterseniz uzantısını değiştirin çünkü bazı gösterici programlar system in içine koysanız dahi buluyor bu yzden uzantısını değiştirin.Fakata çok dosya oldumu olmaz tabi tek tek değiştirmekle mi uğraşıcaz.Ya da xplore ile rarlayabilirz hatta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt