Tuba.Erva
Üye
karısma işte sen anlamazsın bayan felsefesındenUlan bu nasıl iştir anlamadımkorumaya çalıştık karışma dedi
![]()

karısma işte sen anlamazsın bayan felsefesındenUlan bu nasıl iştir anlamadımkorumaya çalıştık karışma dedi
![]()

yha bu korumak değidir ortada bişey yok ki?Ulan bu nasıl iştir anlamadımkorumaya çalıştık karışma dedi
![]()
yha seni çoq sevdim bn hep rkamda dur olurmu?karısma işte sen anlamazsın bayan felsefesınden![]()

irecep değil betimleme yapmıyoruz yahu bnde onu size ikna etmeye çalıştım ama anlamıyolar ki canım ayı yhaniRecep kim Ata kim 10 irecep bi Ata etmez![]()

hiç de bile3 praetro daha yeni yazdı asıl şimdi başklıyo sen konu dışına çıkartıonKonu dışına çok çıkıldı, konuyla alakasız hemen hemen tüm yorumlar
Mesajlarımin silinmesi hoşuma gitmiyor, burda bitirelim sohbeti![]()
rabiasına laf getirtmz miş
yha bu korumak değidir ortada bişey yok ki?
--------------- Ekleme ---------------
yha seni çoq sevdim bn hep rkamda dur olurmu?![]()
hertürlü yanındayım dayanısmada da

Konu dışına çok çıkıldı, konuyla alakasız hemen hemen tüm yorumlar
Mesajlarımin silinmesi hoşuma gitmiyor, burda bitirelim sohbeti![]()
MaxiCep.Com > Konu Dışı / Diğer > Konu Dışıhe ewt yha koptum leptop la sinek öldürmesi bitrdi benigüzeldi bi de azifendim deyişi varya
![]()

olur olurhertürlü yanındayım dayanısmada da
![]()

saololur olurhertürlü yanındayım dayanısmada da
![]()

he ewt yha koptum leptop la sinek öldürmesi bitrdi beni![]()

o sizin kör halınız koca masaüstü resmını görmedınızsakın güvenme Rabia yenge Tuba ablamız daha reism upload edemiyo konuyu doğru yere açamıyo
şimdi elinde sopayla gelir makarnacı![]()

o sizin kör halınız koca masaüstü resmını görmedınız![]()

bana yenge deme yahu yhasakın güvenme Rabia yenge Tuba ablamız daha reism upload edemiyo konuyu doğru yere açamıyo
şimdi elinde sopayla gelir makarnacı![]()

enes anlasılan siteye anons yapmısbana yenge deme yahu yha![]()
alıs derim
yok yhaenes anlasılan siteye anons yapmısalıs derim
![]()