TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Yenge sen arkadaşlık teklif ettin, ben kabul etmedim. Nasıl hatırlamıyorsun?
Yengemiz dedim, Enes yanlış anlasın dedim de reddettim. Şimdi bana hesap falan sorar Enes Abi, açıklayamam, nasıl girdin sen arkadaş listeme diye.
Aaaa... Sen o yüzden dedin ben arkadaşlık teklif etmedim diyeeeee... Duyulmasın istiyorsuuun
Pardon Yenge ya... Susutum ben
Ama yine de Yengemizsin diye susuyorum. Yoksa bir arkadaşlık teklifi reddedildi diye içindeki İvediksel duyguları monolog yoluyla dışa vuran sana diyeceğimi bilirdim de...
Hadi yengemizsin...
O adam da seni seviyor...Seviyorum bu adamı yaa
O fazla "u"yu senin için koydum... İçine ılık su doldur, gir, rahatla istedim. Böyle "Türkçe'yi yanlış kullanmakla alakası olmayan" yanlışları bulmakla kafanı yoracağına gir bir abdest al, boylu olsun...yazım yanlışı yapmış gördüm
O fazla "u"yu senin için koydum Mert... İçine ılık su doldur, gir, rahatla istedim. Böyle "Türkçe'yi yanlış kullanmakla alakası olmayan" yanlışları bulmakla kafanı yoracağına gir bir abdest al, boylu olsun...
ama dehşet bir laftı. Bir yere not ediyorum
Buradan Almanya'daki Teyzene de selam gönderecek misin Tuba?..ata ne zaman göreceksın profılındekı yazıyı
birincisi bana yenge demeYenge sen arkadaşlık teklif ettin, ben kabul etmedim. Nasıl hatırlamıyorsun?
Yengemiz dedim, Enes yanlış anlasın dedim de reddettim. Şimdi bana hesap falan sorar Enes Abi, açıklayamam, nasıl girdin sen arkadaş listeme diye.
Aaaa... Sen o yüzden dedin ben arkadaşlık teklif etmedim diyeeeee... Duyulmasın istiyorsuuun
Pardon Yenge ya... Susutum ben
Ama yine de Yengemizsin diye susuyorum. Yoksa bir arkadaşlık teklifi reddedildi diye içindeki İvediksel duyguları monolog yoluyla dışa vuran sana diyeceğimi bilirdim de...
Hadi yengemizsin...
hahaSeviyorum bu adamı yaa
seni bu sitenin imla klavuzu yanlış kitapçığı yapmak lazımdı adminlere duyrulurFazla basmış, örneğin kalkıp da ''sen de'' yazacağına ''sende'' yazmamis
hadi hadi kabullen heycandan yanlış yazdınO adam da seni seviyor...O fazla "u"yu senin için koydum... İçine ılık su doldur, gir, rahatla istedim. Böyle "Türkçe'yi yanlış kullanmakla alakası olmayan" yanlışları bulmakla kafanı yoracağına gir bir abdest al, boylu olsun...
Alakaya maydanoz canıım sende selan gönndercek başka site mi bulamadın heeIlkokul arkadaşlarıma, lise arkadaşlarıma, mahalle arkadaşlarıma, bakkal Yunus Abiye, manav Şerafettin Amcaya kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ...
Atölye öğretmenime de bir şeyler gönderiyorum burdan anlamıştır o
sıra sendeymiş sen gönder selamını oda göndercek sonraBuradan Almanya'daki Teyzene de selam gönderecek misin Tuba?..
Her lafı süper ya
hep yazıyodu da bi yazamıoduSonunda yazıdı
saol ama praetor yazmadı
Buradan Almanya'daki Teyzene de selam gönderecek misin Tuba?..
Her lafı süper ya
ben sana demiştimpraetor mu o kim :P aha geliyo ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?