arkadaşlar kafanızı yormayın gidin nokia shopa 1 saat içinde yüklüyolar. ben dün yükledim. dikkat!:yedeklemeyi unutmayın her şey siliniyor...
Ben bir kac gün önce yükledim, birsey silinmedi...her şey siliniyor demişsin peki güncellemenin bizim telefon içinde çıkmasını bekleyipte yüklesek gene de silinecek mi ?
aynen ya
site adresini verebilirmisin kardeşim ?nokıanın kendi sitesinde türkiye için şuanki sırada 059D576 var arkadaşlar yane üvey evlat değiliz ayrıca ben flashla başka product kodlu firmvare yükledim ama orjinali çıkar çıkmaz tekrar basıcam flashı
buyur kardeş aşağıdasite adresini verebilirmisin kardeşim ?
eyvallah kardeşim sağolasınbuyur kardeş aşağıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardeş aşağıda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

[alikan];3250567' Alıntı:Yarın Nokia Care'e götürüp güncelleme yaptırıcam aradım bizde var 2 saatte yapıyoruz dediler. Sıfırdan yüklesinler versinler.
SIFIRDAN yüklesinler demişin bizim pc den yükleyeceğmizle fark varmı[alikan];3250567' Alıntı:Yarın Nokia Care'e götürüp güncelleme yaptırıcam aradım bizde var 2 saatte yapıyoruz dediler. Sıfırdan yüklesinler versinler.
SanmıyorumSIFIRDAN yüklesinler demişin bizim pc den yükleyeceğmizle fark varmı
SIFIRDAN yüklesinler demişin bizim pc den yükleyeceğmizle fark varmı
telefonda başka bir sorun varsa bile o da gidiyor yanı onların yapmasıyla[alikan];3253841' Alıntı:Bugün yüklettim bir nevi flash attılar telefona p.r 1.1 olarak aldım 13.16 yani. Telefon fabrika çıkışlı gibi oldu fakat herşey gidiyor haberiniz olsun yedek alın. Sıfırdan yüklesinler derken bilerek öyle yaptırdım ben phoenixti flashtı uğraşacağıma onlar yapsın sorunsuz alayım diye ufak tefek takılmalar filan da vardı o yüzden öyle istedim, orada çalışan bayanda kullanıyordu N8 oda yaptırmış bu şekilde daha iyi oluyor filan dedi. Normal güncellemeden farkı var mı bilmiyorum
Ayrıca garantili paralel ithalat olmayan cihazlardan ücret alınmıyor. 1 saatte verdiler.
telefonda başka bir sorun varsa bile o da gidiyor yanı onların yapmasıyla