PR 1.1 Resmi Yayınlanma Durumu (Product Kodlarla) (24-02-11)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
artık gelsin şu pr1.1

haliloz95

Üye
arkadaşlar kafanızı yormayın gidin nokia shopa 1 saat içinde yüklüyolar. ben dün yükledim. dikkat!:yedeklemeyi unutmayın her şey siliniyor...

muratcan1905

Üye
arkadaşlar kafanızı yormayın gidin nokia shopa 1 saat içinde yüklüyolar. ben dün yükledim. dikkat!:yedeklemeyi unutmayın her şey siliniyor...

her şey siliniyor demişsin peki güncellemenin bizim telefon içinde çıkmasını bekleyipte yüklesek gene de silinecek mi ?

calis84

calis84

Üye
her şey siliniyor demişsin peki güncellemenin bizim telefon içinde çıkmasını bekleyipte yüklesek gene de silinecek mi ?
Ben bir kac gün önce yükledim, birsey silinmedi...

Arkadaslar burda yayinlanan listede bir celiski var, benim ürünkodunda hala "in creation" yaziyor, tabi 24.02.2011 tarihle, fakat ben iyi hatirliyorum, ben ondan bir gün önce aksam üstü güncellemeyi telefonum üzerinden yükledim. Yani telefona geldi. Demek istedigim su bu liste ve Nokia sitesindeki güncelleme sorgulamasi tam anlamda güvenilir degil. onun icin telefondan daima kontroll edin, listeye veya nokia sitesine güvenmeyin.

co123

co123

Üye
Yteter artık 059D576 üvey evlat sanki en sonda

tonyboy03

Üye

nokıanın kendi sitesinde türkiye için şuanki sırada 059D576 var arkadaşlar yane üvey evlat değiliz ayrıca ben flashla başka product kodlu firmvare yükledim ama orjinali çıkar çıkmaz tekrar basıcam flashı

co123

co123

Üye
nokıanın kendi sitesinde türkiye için şuanki sırada 059D576 var arkadaşlar yane üvey evlat değiliz ayrıca ben flashla başka product kodlu firmvare yükledim ama orjinali çıkar çıkmaz tekrar basıcam flashı
site adresini verebilirmisin kardeşim ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya 576 kod ciksin artk cildrcam ya walla :D

[alikan]

[alikan]

Üye
Yarın Nokia Care'e götürüp güncelleme yaptırıcam aradım bizde var 2 saatte yapıyoruz dediler. Sıfırdan yüklesinler versinler.

MSTF1981M

Üye
ben güncelledim ama ne gibi değişiklikler oldu bilemiyorum.tlf.kendi uyardı güncelleme olduğunu:aha:

serhatoktar

serhatoktar

Üye
[alikan];3250567' Alıntı:
Yarın Nokia Care'e götürüp güncelleme yaptırıcam aradım bizde var 2 saatte yapıyoruz dediler. Sıfırdan yüklesinler versinler.

hocam ücret ne kadarmış?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
[alikan];3250567' Alıntı:
SIFIRDAN yüklesinler demişin bizim pc den yükleyeceğmizle fark varmı

[alikan]

[alikan]

Üye

SIFIRDAN yüklesinler demişin bizim pc den yükleyeceğmizle fark varmı

Bugün yüklettim bir nevi flash attılar telefona p.r 1.1 olarak aldım 13.16 yani. Telefon fabrika çıkışlı gibi oldu fakat herşey gidiyor haberiniz olsun yedek alın. Sıfırdan yüklesinler derken bilerek öyle yaptırdım ben phoenixti flashtı uğraşacağıma onlar yapsın sorunsuz alayım diye ufak tefek takılmalar filan da vardı o yüzden öyle istedim, orada çalışan bayanda kullanıyordu N8 oda yaptırmış bu şekilde daha iyi oluyor filan dedi. Normal güncellemeden farkı var mı bilmiyorum

Ayrıca garantili paralel ithalat olmayan cihazlardan ücret alınmıyor. 1 saatte verdiler.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
[alikan];3253841' Alıntı:
Bugün yüklettim bir nevi flash attılar telefona p.r 1.1 olarak aldım 13.16 yani. Telefon fabrika çıkışlı gibi oldu fakat herşey gidiyor haberiniz olsun yedek alın. Sıfırdan yüklesinler derken bilerek öyle yaptırdım ben phoenixti flashtı uğraşacağıma onlar yapsın sorunsuz alayım diye ufak tefek takılmalar filan da vardı o yüzden öyle istedim, orada çalışan bayanda kullanıyordu N8 oda yaptırmış bu şekilde daha iyi oluyor filan dedi. Normal güncellemeden farkı var mı bilmiyorum

Ayrıca garantili paralel ithalat olmayan cihazlardan ücret alınmıyor. 1 saatte verdiler.
telefonda başka bir sorun varsa bile o da gidiyor yanı onların yapmasıyla

[alikan]

[alikan]

Üye

telefonda başka bir sorun varsa bile o da gidiyor yanı onların yapmasıyla

Hocam yanlış yönlendirmiyim kimseyi. Benim cihaz çok nadir salaklaşıyodu ama çok nadir, bende flashlamak istiyodum onunla uğraşmamak için onlara yaptırdım hemde p.r 1.1 gelecek gelmeyecek sıkıntısından kurtuldum. Orada çalışan bayana yeni versiyon yükleyeceksiniz değil mi dedim, evet bende yüklettim cihaz daha hızlı oldu sorunlar gitti filan dedi, öyle yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...