PR 1.1 n8 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
PR 1.1 n8 güncelleme
PR 1.1 n8 güncelleme yayınlanmiş gaiba bakın. bı arkdaslar bılgısı olan varmı...??harıka olmus web ve ana ekran..

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

balkonkusu

balkonkusu

Üye
bu video bayadır var ama daha öyle bir şey yayınlanmadı sanırım bu deneme için uygulanmış telefon

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi
anlasılan cok ıyı bır guncelleme olcak..

3onur5

3onur5

Üye
bir an önce gelsede kullansak :))

gbadur

Üye
Nokia Qt SDK nın yenisi yayınlandı. Qt 4.7.1 şu an internetten indirilebiliyor. :) yeni yazılım yolda :)

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
yeni güncellemeyi dört gözle bekliyorum...kesin bi tarih varmı

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
inş..yha bende bekliyorum tarayıcı çok kasıyor fena bunalttı

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
    Konu Sahibi

mc_mfi

Üye
biraz önce yenisi çıkyı ama hiç biş deişmedi aynı tax aynı hamam böle görünm olacaktı diye duymuştum hatta birazfaha iphone benzicektiye ama hiç bişi olmadı

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yeni güncelleme umarım güzel birşey olur . Bu hafta içerisinde gelir büyük ihtimalle . Herşey yolda olduğu belli oluyor zaten . Heryerden .

kolera87

Üye
iyide o gelen yazılım güncellemsi değil uygulama güncellemesi yeni yazılımın 14 ocak ile 17 ocak arası çıkacağı söyleniyor bide test sürümü ekran görüntüsü var aşağıdaki linkte

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
bekliyoruz yeni güncellemeyi.......

teknopat

teknopat

Üye
Bu güncelleme ne zaman çıkcak 17 ocak hala bi haber yok :vur

aras248

aras248

Üye
beyler ben bu 1 mblık güncellemeyi yükledim.fakat güncelleme geçmişinde gözükmüyor.sizdede öylemi?

cod123

Üye
arkadaslar bende sabirsizlikla bekliyorum yurt disindayim burada yok daha güncelleme birde tlfonda rar dosyalarini acamiyorum hangi programi yüklemem lazim:aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. videodaki gib olur güncellme

ayhanberber30

ayhanberber30

Üye
arkadaşlar her kafadan bi sesler çıkıyor 15 dendi bekledik 17 dendi hala gelmedi yorumu bırakalımda bekleyelim bakalım ne çıkacakmış n8 güncellemeden

--------------- Ekleme ---------------

bakın hala sabırsızlıkla bekliyorum tarih 17.01.2011 saat:23:31 daha çok bekleriz bu nokia müşteri kaybetmenin derdinde

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar n8 flaşh player yükleyen varmı varsa hangi siteden yükledi söylerse sevinirim bide teşekkür ederim

Üst Alt