PR.1.1 güncellemesi ovi suite de yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yilmazumut

yilmazumut

Üye
    Konu Sahibi
PR.1.1 güncellemesi ovi suite de yayınlandı
059d576 N8 telefonumun güncellemesini ovi suite ten otomatik yaptım arkadaşlar :megafon:

blackbird48

blackbird48

Üye
ben nokıa shopta yaptrmışım peki bi şey sorcam pc den yapınca mağazada sorun varmı

yilan53

Üye
bende pc den yaptım hiç bir sorun yok

yilmazumut

yilmazumut

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir sorun yok arkadaşım ovi suite ile telefonu yedekliyorsun ve güncelleme işlemini yapıyorsun zaten herşeyi sana sırasıyla otomatik yaptırıyor

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Dostum günaydın diyemeyeceğim sana, iyi akşamlar hatta :kop::kop: 2 hafta oldu sanırım çıkalı..

yilmazumut

yilmazumut

Üye
    Konu Sahibi
ona bakarsan 2 ay önce de navifirmde çıkmıştı ama 59D576 kodlarda yayınlanmıyordu bu güncelleme bu kodda 14 martta çıktı daha öncesinde güncelleme göremedim...sende sabah kalkarken saate bir daha bak dostum belki 2 hafta geri kalmış olabilir :oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ona bakarsan 2 ay önce de navifirmde çıkmıştı ama 59D576 kodlarda yayınlanmıyordu bu güncelleme bu kodda 14 martta çıktı daha öncesinde güncelleme göremedim...sende sabah kalkarken saate bir daha bak dostum belki 2 hafta geri kalmış olabilir :oke:

Ben euro2 turkey kodlarıyla, 1 ay önce Flashladım telefonu. Şimdi Türkiye Variant'ının kodları da 2 hafta önce çıktı neredeyse, onunla tekrar flashladım.. Amam sen daha bugün çıkmış gibi konuşmuşsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt