Ppsspp oyunlari link verebilir misiniz
prepairing dedikten sonra aşağı in ordan download yazıyor bende ilk başta öyle zannediyofdum aşağıda oyunismi yazıyor sarı renkte yanında mb si yazıyor ona bas indirGiriyorum preparing link diyor hareketlenme yok
ya bu aralar torrent sitelerinde problem var gibi emuparadise candırzamunda.net
Bu emulator sayesinde PSP oyunlarını android cihazında oynayabiliyorsunNasıl oluyo bu program yardım edermisiniz bilgi verirmisiniz.
nasıl ayarlicaz yardım edermisin nerden indircem nasıl ayarlicam.Bu emulator sayesinde PSP oyunlarını android cihazında oynayabiliyorsun
Biraz Uzun İşmiş Burası Başka Siteler Varmi Acaba Tek Link Filan Hepsini İndirebileceğim Bende Symbian Belle de DeneyeyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal san bütün psp oyunları
İmzamda gold apk ve oyunlar var ayrıca diğer cevaplardaki sitelerde de oyunlar mevcut.nasıl ayarlicaz yardım edermisin nerden indircem nasıl ayarlicam.
İmzamda gold apk ve oyunlar var ayrıca diğer cevaplardaki sitelerde de oyunlar mevcut.

Biraz Uzun İşmiş Burası Başka Siteler Varmi Acaba Tek Link Filan Hepsini İndirebileceğim Bende Symbian Belle de Deneyeyim
abi ne kadar hazırcısınız ya. Armut piş ağzıma düş. site ismi yazdık oraya lütfen bi zahmet girip bakın yaz google ppsspp nasıl kullanılır diye çıkar. uğraşın biraznasıl ayarlicaz yardım edermisin nerden indircem nasıl ayarlicam.
Küçük oyun olacağını zannetmiyorum. Orijinal oyun kaç mb ise indirdiğin rom da aynı mb'dır. Psx oyunları bile 300- 500mb oluyor en az.
küçük mb li oyun varmı?
Sende Olmasan Sağol Aklıma Gelmemiştiabi ne kadar hazırcısınız ya. Armut piş ağzıma düş. site ismi yazdık oraya lütfen bi zahmet girip bakın yaz google ppsspp nasıl kullanılır diye çıkar. uğraşın biraz
tmm yani yok.Küçük oyun olacağını zannetmiyorum. Orijinal oyun kaç mb ise indirdiğin rom da aynı mb'dır. Psx oyunları bile 300- 500mb oluyor en az.
küçük mb li oyun varmı?
hiç yok değil var hemide bir sürü ama kaliteli oyunlar değil gene indirirsin emuparadise öneririm sana ordan indir orda mini games yada mini collection var ordan indirtmm yani yok.
v
hiç yok değil var hemide bir sürü ama kaliteli oyunlar değil gene indirirsin emuparadise öneririm sana ordan indir orda mini games yada mini collection var ordan indir