Rz4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tam anlamadım. Ne yapıyoruz yani? Sistemimi değiştiriyoruz? Editli dosyalar nasıl? Tema filanmı bunlar?
Tabiki koyarım ama nasıl kurulacağını ben bilmiyorumİndirme linkleri koyarmısın zahmet olmazsa
ppm yi düzenleyip phoenixle atabilirsiniz yazılım şeklinde.. nokia-hacking.pl sitesinde bi sürü hackli var sadece resimler değişiyor.. türkçe olmayabilir ppm lerde
Adı korkuttu. Hackli filan. Riskli olmazmı?
yok risk değil. sadece resimler temalar değişiyor dediğim gibi. telefonun işleyişinde filan sorun yok
Ben o siteden hiç bişey anlamadım.Acaba zahmet olmazsa daha ayrıntılı anlatabilirmisin?
Telefonun işleyişini değiştirebilirmiyiz birde. Mesela 2700 ana ekranda sol tarafa widget eklenebilirmi?
Örneğin;
bende tam olarak bilmiyorum. 5130a s40v6 simgeleri filan yazıyodu google translate den indirip kullanmıştım bi ara şarj simgeis filan değişiyodu
Rz4 Kardeşim sayesinde bu konuyu gördüm araştrıma yaptım çalıştım çabaladım ve PPM Editlemeyi başardım
PPM ler çok karışık ve gerçekten sinir bozucularama biraz mantıkla herkes üstesinden gelebilir. Yapımı için konu açmıştım ama forumdan silinmiş
5130 v7.95 Verisyonuna Yaptığım Edit
Orange HomeScreen (Tamamen Tarafımdan Türkçeleştirildi)
ve
s40 v6 İcon
bunun dışında Text koycaktım ama vazgeçtim
-- HomeScreen Ekranı --
-- Menü --
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?