Tavsiye Pp25 kullanımı (jb'siz uygulama yükleme programı)

Sponsorlu Bağlantılar

Revolutionist Turk

Üye
Gerçekten müthiş bir program ve herkesin anlayabileceği şekilde görsel anlatım.
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim bu harika paylaşım için..

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Merhaba ben iphone 5 aldim. Uygulayacagim fakat birkac sorum var?

1-Daha once jb gecmisim oldu iphone 3gs kullandim itools o zamanlar itunes gibiydi simdi de oyle mi yani istedigim muzigi,videoyu atabilirim degil mi?

2-Uygulamalari yukledikten sonra app store'a girmem zarar verir mi pp ile yukledigim uygulamalara?

3-Garantiyi sorun etmiyorum cihaz yurt disi. Yurt disi olmasindan kaynakli sorun cikar mi?

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben iphone 5 aldim. Uygulayacagim fakat birkac sorum var?

1-Daha once jb gecmisim oldu iphone 3gs kullandim itools o zamanlar itunes gibiydi simdi de oyle mi yani istedigim muzigi,videoyu atabilirim degil mi?

2-Uygulamalari yukledikten sonra app store'a girmem zarar verir mi pp ile yukledigim uygulamalara?

3-Garantiyi sorun etmiyorum cihaz yurt disi. Yurt disi olmasindan kaynakli sorun cikar mi?

1) Rahatlıkla atabilirsin
2)Zarar vermez fakat son 2 ayda sürekli sık sık apple id sorunu yaşatıyor.Fakat şu dönemde herkesin yaşadığı bir sorun.Onu da konuda açıkladığım şekilde düzeltebilirsin.
3)Garanti ile hiçbir alakası zaten yok.Yurtdışı olup olmaması da önemli değil program zaten çince.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
App store'dan kastim su; ben facebook twitter vs. Uygulamalari app storedan yuklesem ucretlileri burdan yuklesem olur mu

sperhasan

Üye
olmuyor dediginiz yere de bastım bekledim hala gri neden ???

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Normal şartlarda 7 saniye civarında işlem tamamlanır.Muhtemelen internet bağlantısında sıkıntı vardır.Başka bir alternatif olarak farklı bir usb portundan bağlayarak deneyebilirsiniz.

sperhasan

Üye
Bende i tunes yok ondan olabilir mi dediklerinizin aynısını yaptım 5 dk bile bekledim olmadı.ne yapmam lazım

sperhasan

Üye
Hemen indirip deniyorumve oldu çok teşekkürler

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar çok güzel program ister program yükleyin ister resim ister film ister mp3 yükleyin ios7.0.4 yüklü sorun yok her işi görüyor

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bilginize program bilgisayarı kapatıp açınca çalışmaz ise tekrar kurulum yapınca çalışıyor birde Türkçe olsa

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
İpad 4e oyunlar yükledim. Hiçbir eşzamanlama yapmadım. Diğer oyunlar açılmıyor sadece NBA2K14 açılıyor :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Şimdi cep versiyonunu yükledim cepten yapıyorum işlemleri güncellemeleri bile cepten hallediyorum

Son düzenleme:
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Konu başlıgındaki işlemi tekrarla

Serhan

Serhan

Üye
Yaptım :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye