PP25 ile SHSH kaydı almak

Sponsorlu Bağlantılar

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
PP25 ile SHSH kaydı almak
Merhaba arkadaşlar
Daha önce PP25 programının nasıl kullanıldığını
WhereIsMyMind arkadaşımız anlatmıştı,geçen bu programı kurcalarken birçok şeyin olduğunu fark ettim ipsw dosyamızı da burda alabiliyoruz istersek, ama ben SHSH kaydı almayı göstereceğim.

1-İlk olarak PP25 programımızı
buradan yüklüyoruz.

2-Programı yükledikten sonra açıyoruz.

3- Resimde gördüğümüz gibi sol taraftaki sütundan SHSH kısmına tıklıyoruz

4-Ardından yukardaki SHSH kısmına tıklıyoruz.

5-Bütün İOS sürümlerinin SHSH kayıtlarını size sunmaya başlıyor.

Gördüğünüz gibi işlem bu kadar zaten en son sürümün SHSH sini masaüstüne atıyor diğerlerinde dosya dizinini açarak bulabilirsiniz.
Bir teşekkür yeter :)

• Beğen
Tepkiler: fena34

fena34

Üye
s.a kardeş 25pp zararı varmıdır acaba ?

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
aleykum selam kardeşim. Bir zararı yoktur bu programdan paralı oyun vs. her şey yapılabiliyor :D

Apache11

Apache11

Üye
25pp yi uzun zamandır iphonumda kullanıyorum valla çinlilre dua etceğim aklıma gelmezdi taa ki 25pp yi bulana kadar paylaşımın için çook sağol shsh kaydının burdan alınabilmesi de güzel tşk

fena34

Üye
25 pp gerçekten çok iyi uygulama ama tek eksiği hem geç indiriyo hemde indirme sırasında duruyo tekrar başlatmadın sürecede başlamıyo indirmeye ama yinede beleş mal baldan tatlıdır :)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
25 pp gerçekten çok iyi uygulama ama tek eksiği hem geç indiriyo hemde indirme sırasında duruyo tekrar başlatmadın sürecede başlamıyo indirmeye ama yinede beleş mal baldan tatlıdır :)

Nankörlük yapmayalım :)

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
Haahha evet :D

-Fight-

-Fight-

Üye
Bi ara hatalıydı 25pp ile alınan shsh kayıtları şimdi düzeldimi bilmiyorum

Drqua

Üye
bu shshlar nereye kayıt ediliyo fıttırcam ya

yetenek55

Üye
Merhaba arkadaşlar
Daha önce PP25 programının nasıl kullanıldığını
WhereIsMyMind arkadaşımız anlatmıştı,geçen bu programı kurcalarken birçok şeyin olduğunu fark ettim ipsw dosyamızı da burda alabiliyoruz istersek, ama ben SHSH kaydı almayı göstereceğim.

1-İlk olarak PP25 programımızı
buradan yüklüyoruz.

2-Programı yükledikten sonra açıyoruz.

3- Resimde gördüğümüz gibi sol taraftaki sütundan SHSH kısmına tıklıyoruz

4-Ardından yukardaki SHSH kısmına tıklıyoruz.

5-Bütün İOS sürümlerinin SHSH kayıtlarını size sunmaya başlıyor.

Gördüğünüz gibi işlem bu kadar zaten en son sürümün SHSH sini masaüstüne atıyor diğerlerinde dosya dizinini açarak bulabilirsiniz.
Bir teşekkür yeter :)
diğerlerinde dosya dizinini açarak bulabilirsiniz dediniz nasıl dosya dizinini açmalıyım

Üst Alt