PowerVR Cihazlar İçin Gelmiş Geçmiş En Büyük 3D&HD Oyun Arşivi[!!!Bakmayan Bin Pişman!!!]

Sponsorlu Bağlantılar

cenker007

Üye

Apk dosyalarını yükleyip sd leri wifi ile çekerseniz cihazınıza uygun sd dosyalarını almış olursunuz. Bu şekilde deneyiniz.

nova 3 için birsürü apk denedim hepsinde desteklenmiyor dedi sd attım aynı sonuç çıktı nova 3 ü çok istiyorum nolur yardım edin

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
nova 3 için birsürü apk denedim hepsinde desteklenmiyor dedi sd attım aynı sonuç çıktı nova 3 ü çok istiyorum nolur yardım edin

Forumda http://www.maxicep.com/android-oyun/nova-3-xperia-s-100-calisma-garantisi-653186.html bu konuya baktınız mı? Özellikle Xperia S ile çalıştırılmış. Link de sağlam.

Ayrıca http://www.maxicep.com/android-oyun/n-o-v-a-3-near-orbit-vanguard-alliance-v1-0-0-apk-652320.html bu konuyu da deneyiniz.

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
Aynen ellerin dert görmesin hocam çok iyi paylaşım :) seni en üst konuya yerleştirmeleri lağzım :D

cenker007

Üye
Yok hocam olmuyor verdiğiniz linklerdekinide denedim fakat yine your device is not compatible with this game please request a refund yaIsını alıyorum deliricm

anne1234

anne1234

Üye
fifa 2012 ölü kardeş bi el atasan sana zahmet ... rapid croco zippy falan hepsi ölü bide tek part etsen nasıl olur ... ?

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
kcsoft

kcsoft

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bertinos
Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş linkleri yenile bi tane saglam yok

bademreis

Üye
en sondaki worm oyununun apk sına tıklıyorum shadow guardian oyununun apk sı çıkıyor

ugur1000

ugur1000

Üye
alakasız ama bişi sorucam bu xperia s e kart takılmıyor sd cart dosyaları nere atılıyor o zmn ? bi aydır kafam takılıyor
bu arada povervr gpu lu bi telim yok ama olsaydı oyun ındireceğim ilk kaynak bu olurdu :)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
en sondaki worm oyununun apk sına tıklıyorum shadow guardian oyununun apk sı çıkıyor
Moderatör arkadaşlar konu düzenleme yetkimi aldıkları için maalesef bunları düzeltemiyorum! Geri verdikleri zaman,halledeceğim.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konu içeriği bertinos arkadaşımızın verdiği yeni linklerle yeniden düzenlenmiştir.
Linkler için teşekkürler.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
alakasız ama bişi sorucam bu xperia s e kart takılmıyor sd cart dosyaları nere atılıyor o zmn ? bi aydır kafam takılıyor
bu arada povervr gpu lu bi telim yok ama olsaydı oyun ındireceğim ilk kaynak bu olurdu :)

Sd kart zaten telefonun dahili hafızası oluyor. "External Sd" ise harici hafıza kartı. Sizin cihazınız External Sd kart kullanamıyor. Dosyaları dahili Sd karta atacaksınız.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Emeğine Sağlık :tşk:

ciddixd

Üye
Teşekkürler eline sağlık

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar,iyi oyunlar :)

justblood

justblood

Üye
Eline saglik bi ekleme yapicam lg optimus black te powervr :)

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Eline saglik bi ekleme yapicam lg optimus black te powervr :)
Optimus black zaten power vrlerin lideri,power vr diyince aklıma optimus black gelir ama listeye eklemeyi unutmuş,teşekkürler uyardığınız için :)

• Beğen
Tepkiler: justblood

Üst Alt