PowerMP3 V1.16 Ve 1.15 Türkçe (+) 13 Skin Entegreli

Ç@RşI

Üye
13 skin entegreli olan programda dosya bozuk diyor...

yedinnn

Üye
Teşekkür ediyorumm. paylaşıma destek verip sizi bu forum aleminde tek geciyorum.. ve diyorum ki kralsınss

eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorumm. paylaşıma destek verip sizi bu forum aleminde tek geciyorum.. ve diyorum ki kralsınss

1 aydır steye giriş yapmıyordum dikkatimi çeken bir yorum kardeşim çok teşekkür ederim iyiki sizler gibi paylaşıma destek verenler var sizler olmasanız paylaşımda olmaz.

c147

Üye
teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkür tderim

hercay_

Üye
PowerMP3 V1.16 Ve 1.15 Türkçe (+) 13 Skin Entegreli bu programda sertifika sorunu var buna bir çözüm bulun arkadaşalar

PowerMP3 V1.16 Ve 1.15 Türkçe (+) 13 Skin Entegreli bu programda sertifika sorunu var buna bir çözüm bulun arkadaşalar

Sertifikalaman gerekiyor dostum programı.Forumda sertifikalama ile ilgili ayrıntılı bilgi var.Bu arada benimde bi sorum olacak bilen arkadaşlara.Bu PowerMP3 programında bluetooth müzik yollanamıyor sanırım.İlla dosya yöneticisinden göndermek gerekyiyor.Yada ben bulamamış olabilirim.Bilen varsa yadımcı olursa sevinirim

okankoc

Üye
eyvallah kardes eline saglık

sonsuz_

Üye
sağol güzel bi prodram

Temayı değiştirince program açılmıyor. Açılıyor ama ekran sadece siyah oluyor başka birşey yok.
Bu problemi artık çözeseniz?

nasıl yükliyeceğimi bilmiyorum eski 6600 var bende karta mı atıcağı sadece

Ekolayzır eklemeleri çok iyi olmuş. Skin değiştiremiyoruz zaten onlar önemli değil

xand3r

Üye
teşkkürler elinize sağlık