Powerboat Challange N-gage ( 3D + Sensör 5 mb ) İlk defa kırıldı by rapman

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
:) Hüseyin canım , başLıktan şunu anLıyorum :

ngage oyununun sis dosyası değiL mi .. yani sis haLi , sondaki x' e takıLma :) hadi varsın takıLaLım x' e , dosya sisx de değiL

bir indir dosyanın uzantısına bak ;)

Güven abi dosyayı zaten indirip oynadım ve ben upload ettim :) eğer bilgisayardan bakıyorsan sis olarak gözükür fakat telefona attığın sisx olarak doğrusunu görür.

--------------- Ekleme ---------------

Bu oyun süper, javasını oynamıştım ama ne yazık ki oyun sisx+sensörlü değil n-gage oyunu, lütfen paylaşım yaparken ne paylaştığımıza dikkat edelim. Yine de açığı güzel bulmuşsun, teşekkürler.
Dostum
1.eğer bilgisayarda bakıyorsan dosyayı sis olarak görür.sisx değil.telefona atınca anlarsın sisx olduğunu.
2.oyun sensörlü.sensörü açmak için ayarlara gir motion sensoru on yap :oke:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hüseyinim gözünü seveyim dosya n-gage uzantıLı .. upLoad ederken yanLışLıkLa n-gage oLanı verdin demek ki ..

ne aLakası var biLgisayarda öyLe görünür , tLf.a atınca değişir :hmmm tLf.a da atıp deniyorum eLbette yoksa neden yorumLayayım

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Hüseyinim gözünü seveyim dosya n-gage uzantıLı .. upLoad ederken yanLışLıkLa n-gage oLanı verdin demek ki ..

ne aLakası var biLgisayarda öyLe görünür , tLf.a atınca değişir :hmmm tLf.a da atıp deniyorum eLbette yoksa neden yorumLayayım

Güven abi ya ben anlamadım ya sen anlatamadın :) bu dosya ngage uzantılı tamam yani sisx . sen bu dosyaya sis diyorsun galiba ? oyun ngage 2.0 oyunu yani ngage klasörüne atıp sonra ngage uygulamasını açınca otomatik başlayacak diyorum ben.ve dosya sis değil sisx diyorum.belki de sistir belki yanlış yazdım ama sis ngage oyunu da olmazki :hmmm

asdertys

Üye
Buna Kırma Diyosan Binpda Ne Yapıyo Bilmiyorum :)

Ama Güzel Yakalamışın :)

Da Oyunu Sürekli Açık tutmak tel performansını düşürür bide enerji sarfiyatını artırır, oyunu açık tutayım diye hergün teli sarj etmek lazım, ama yinede trial oynamaktan iyidir.

Teşekkürler şimdilik binpdanın kırdığı oyunlarla yetinicem ;)

smt00123

Üye
Sağol

sero58

Üye
Coook iyi dostum eline saglık:)

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Buna Kırma Diyosan Binpda Ne Yapıyo Bilmiyorum :)

Ama Güzel Yakalamışın :)

Da Oyunu Sürekli Açık tutmak tel performansını düşürür bide enerji sarfiyatını artırır, oyunu açık tutayım diye hergün teli sarj etmek lazım, ama yinede trial oynamaktan iyidir.

Teşekkürler şimdilik binpdanın kırdığı oyunlarla yetinicem ;)
başlığa şimdi açık buldum falan yazsaydım komik olurdu bir ciddiyetsizlik olurdu o yüzden kırıldı yazdım :) oynamanı tavsiye ederim zaten günlerce açık tutmana gerek yok 1 saat aralıksız oynasan biter yada 2 saat :)

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Konu canlandırılmıştır..

expertise

expertise

Üye
teşekkürler....

cptalperen

cptalperen

Üye