Bu kılıfın avantajı nedir hocam zaten tel çok şarj götürüyor bide bunu bela etmeyen
Bide umarım bana kızgın değilsindir s2 konusunda![]()

ama keşke değişmeseydin diyorum yani 
ne kadara nereden aldın ?vardır büyük ihtimallede çabuk bozulduğunu söyleyenler var onların yorumlarını dinlemek istiyorum o yüzden açtım bu konuyu
bu arada o imzandaki dönen s3 mini'yi nerden buldun ?![]()

Başka bir forum sitesinden![]()
Başka bir forum sitesinden![]()

1399 sony center
bu kılıfın içinde bir batarya var 2200 mAh falan,kılıfın içinde usb çıkışı var telefonun usb girişinin içine sokuyorsun ve kılıfla telefon birleşmiş oluyor,kılıfıda alttaki usb girişinden şarj ediyorsun
kılıfın üzerinde bir güç düğmesi var ona basınca kılıf telefonu şarj etmeye başlıyor
s2 konusunda kızgın değilim öyle şeymi olur senin kararın o saygı duyarımama keşke değişmeseydin diyorum yani
ion'da s2 yi aratmaz ama güzel cihaz yanine kadara nereden aldın ?

![]()
![]()
- - - Eklendi - - -
Powerbank bende almak istiyordum ancak stabil değil diyorlar![]()
yani bozulursa bozulsun ne yapalım 
Xperia s için var mi acaba piyasa'da kaç geçiyor :-)

1399 sony center![]()

orjinal flip cover siparişi verdim dünbence en iyisi flip cover
nereden ne kadara aldın ?
bende öyle duydum ama gittigidiyor'da flip coverli bataryalı power bank kılıf 60 TL'ye inmiş bende telefonumu yaptırdıktan sonra temiz bakacağım dedim şimdi kaliteli bir kılıf alsan 30-40 TL e bende dedim 60 TL veriyim bataryalı alıymyani bozulursa bozulsun ne yapalım
- - - Eklendi - - -
kaç geçiyor derken ? vardır illaki gittigidiyor gibi sitelere bir bak istersen
- - - Eklendi - - -
biraz pahalı almışsın gittigidiyor'da 1160 TL falandı
- - - Eklendi - - -
onlar için cebe koymaya gelmiyor çabuk yıpranıyor diyorlar ve telefonu çok korumadığınıda iddia edenler var ama almışsın bikere hayırlı olsunnereden ne kadara aldın ?
Pmden atıyorum nereden aldığımı reklam olmasın60TL'ye aldım kargo dahil. Ve çok sağlam.
ben gittigidiyor diyorum gold diyorum sony diyorum samsung diyorum apple diyorum şu diyorum bu diyorum bunlarda reklama girer ona bakarsak