PowerAMP Music Player v2.0.5

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
PowerAMP Music Player v2.0.5
Market Bilgileri

Kurulumu Nasıl Yapacak sınız?

1) İndirdiğiniz dosyayı herhangi bir yere açın.Öncelikle PowerAMP 2.0.4.apk dosyasını kurun.Kesinlikle programı çalıştırmayın.Sonra Uygulama Yöneticisinden kurduğunuz bu programı seçip tüm verileri silin seçeneği ile programın standart verilerini silin.

2) PowerAMP Unlocker.apk dosyasını kurun ve kesinlikle çalıştırmayın.

3) PowerAmp Patcher.apk dosyasını kurun çalıştırarak patch işlemini gerçekleştirin.

4) PowerAMP.2.0.5.apk dosyasını kurun.

5) Programı çalıştırın ve ayarlar bölümünden Check License Status (Lisansn durum kontrolünü) açıp lisans kontrolü yapın.

6) Patcher'ı sakın kaldırmayın.

İndirme işlemlerini resimlere tıklayarak yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: 1solucan1, SKYBRAVE, memoli79 ve 2 diğerleri

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konuya dipnot düşeyim... Galiba lisanslama işlemi için root gerekiyor.Konuyu aldığım yabancı forumda böyle bir ibare yoktu.Yinede denemekte fayda var.Gerçekten güzel bir uygulama.

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum önceki konunda da yazdım, şimdi dipnot diye eklediğin şeyi okuyunca farkettim. Acaba lisans hatası Root yüzünden olabilir mi.? Önceki konuda ki versiyonuda denemiştim 2 gün sonra açmıyordu unlock yapmama rağmen Root yüzünden olabilir mi diye düşündüm şimdi. Paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın.

loaloa

Üye
tam sürüm olarak kullanabilmeniz için patcher uygulamasını çalıştırabilmeniz gerekiyor. patcher uygulamasıda root olmayan cihazlarda çalışmaz, işe yaramaz...

servet27027

Üye
kayra bey sen maxide olmasan buralarda pek hareket yok nerde yeni bişey varsa arkasında senin imzan var en çok androidde sen çalışıyorsun bende n8 varken oradada kurtuluş vardı

---------- Eklendi @ 18:55:34 ---------- Yazıldı @ 18:45:44 ----------

kardeş dediklerini harfiyen yaptım telefonum galaxy s2 rootlu ama olmadı lisans yerinde üçgen içerisinde ünlem işareti var olmadı haberin olsun

isobabakral

isobabakral

Üye
galaxy ace rootla sorunsuz ;-)

servet27027

Üye
isobabakral lisans yerinde ünlem yokmu

anelka4411

Üye
Allah razi olsun. Sorunsuz calisti Motorola atrixte. Patcher icin root yetkisi lazim.

qweewq112

Üye
equalizer yüzünden hoparlör patlamaz demi

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

ahmet908

Üye
ben dediklerinizi aynen uyguladim fakat program bir sure sonra lisans hatasi veriyor kapaniyor telefonum rootlu

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

ahmet908

Üye
Bilemiyorum ustat telefon Galaxy i5503 android 2.1 acaba sorun telefon mu?

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

ahmet908

Üye
Bu programin kendini guncellemesini kapatmamiz gerekiyor galiba eger oyleyse nasil yapicaz lucky patcher ise yarar mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt