Postal 2 Share The Pain Nasıl Multiplayer ( Online ) Oynanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Postal 2 Share The Pain Nasıl Multiplayer ( Online ) Oynanır ?
Laptopumda Postal 2 No Steam var oyunu bitirdim fakat online oynayamıyorum :(
Yardımlarınızı bekliyorum :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Biliyorum O Oyunu Uyuz Bi Oyundu Netten Detaylıca Araştir İnternet Üzerinden Korsan Sürüm Kullanıyorsan Çok ZOr Olacaktır Ama Orjinallerde SOrun Olmuyor

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Tasinabilir oyun demek .exe ile acilan oyunlar ve programlar icin kullanilan isim... eger oyle oyunlar istrse saglaminir.net sitesine bak her oyun olmasada cogu oyun portable % istersen %70 portable oyun ve genelde turkce var ben butun oyunlarimi ordan indirdim postal quake 3 mafia gta hepsi :D
Hepsi full ve crackli
full surumlu programlarda bulunuyor eset,advanced system care falan
Gta 5 full tr var ucretsiz mafa 2var watch dogs var nfs rivals var

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tasinabilir oyun demek .exe ile acilan oyunlar ve programlar icin kullanilan isim... eger oyle oyunlar istrse saglaminir.net sitesine bak her oyun olmasada cogu oyun portable % istersen %70 portable oyun ve genelde turkce var ben butun oyunlarimi ordan indirdim postal quake 3 mafia gta hepsi :D
Hepsi fu ll ve crackli
fu ll surumlu programlarda bulunuyor eset,advanced system care falan
Gta 5 fu ll tr var ucretsiz mafa 2var watch dogs var nfs rivals var
Anladımda O Tür Oyunlarda Genelde Pcde firework Mudur Nedir 3.5 2.5 Filan Kurulu Olmazsa Hata Alırsın Çoğu Oyundan Oyuna Değişir O

falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
Pc ye Format At Görürsün Açıyormu Açmıyormu :D
:D :D :D :D tekrar yüklerim bende
zaten saglamindir.net sitesi ekibi,herhangi bir oyun,o oyunu oynamak için program isterse yanında rarın içinde gönderiyor :) ben hep ole yaptım:)
Anladımda O Tür Oyunlarda Genelde Pcde firework Mudur Nedir 3.5 2.5 Filan Kurulu Olmazsa Hata Alırsın Çoğu Oyundan Oyuna Değişir O
Bende 4.0.5 sürüm var :D baktım şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
:D :D :D :D tekrar yüklerim bende
zaten saglamindir.net sitesi ekibi,herhangi bir oyun,o oyunu oynamak için program isterse yanında rarın içinde gönderiyor :) ben hep ole yaptım:)

Bende 4.0.5 sürüm var :D baktım şimdi :D
Bazıları opelal32 Filan Mi Ney İstiyor Çalişmama İhtimalleri Yüksek Çoğunun İçinde Vardırda Onlara Dikkat Etmelisin GHata Verir Yoksa

• Beğen
Tepkiler: falconn00
falconn00

falconn00

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61