cenga_istanbul
Üye
posavis bussines cep telefonu
Merhaba arkadaslar posavis bussines marka cep telefonuna sahibim.
Telefon genel olarak guzel ancak 2 adet problemim var.. Bu problemlerimin cozumunun puf noktasi vardir diye umuyorum...
(Android 4.2.2)
Sorun 1
Kamera...
Kamera sony 14 mp ama hic de sony kalitesi vermiyor ve %60 el ile mudahele etmek zorunda kaliyorum netlestirmek icin . kamerayi aciyorum ekrana dokunuyorum oyle netlesiyor yada hareket ettirip baska bir yere cevirince bozuluyor goruntu, ben yine ekrana tikliyorum odaklaniyor zorla.
Ayrica fotigrafi cok yavas cekiyor . deklansore basiyorum 1saniye sonra fotograf cekiyor. Bu yazdiklarik on kamera icin de gecerlidir...
Sorun 2
Bluetooth...
Bluetooth kulaklikla muzik dinlerken gorusme yaparken sikinti yasiyorum
Kulaklik bagli telefon cebimde yani uzak bi yerde degil...
Buna ragmen seste kesilme kopma oluyor sanki uzaklasmisim gibi...
Bu 2sorunuma bir pus noktasi cozumu olan var mi?
Simdiden tsk ederim
Telefon genel olarak guzel ancak 2 adet problemim var.. Bu problemlerimin cozumunun puf noktasi vardir diye umuyorum...
(Android 4.2.2)
Sorun 1
Kamera...
Kamera sony 14 mp ama hic de sony kalitesi vermiyor ve %60 el ile mudahele etmek zorunda kaliyorum netlestirmek icin . kamerayi aciyorum ekrana dokunuyorum oyle netlesiyor yada hareket ettirip baska bir yere cevirince bozuluyor goruntu, ben yine ekrana tikliyorum odaklaniyor zorla.
Ayrica fotigrafi cok yavas cekiyor . deklansore basiyorum 1saniye sonra fotograf cekiyor. Bu yazdiklarik on kamera icin de gecerlidir...
Sorun 2
Bluetooth...
Bluetooth kulaklikla muzik dinlerken gorusme yaparken sikinti yasiyorum
Kulaklik bagli telefon cebimde yani uzak bi yerde degil...
Buna ragmen seste kesilme kopma oluyor sanki uzaklasmisim gibi...
Bu 2sorunuma bir pus noktasi cozumu olan var mi?
Simdiden tsk ederim