Portico güncellemesinin Lumia810 üzerinde tespit edilen yenilikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Portico güncellemesinin Lumia810 üzerinde tespit edilen yenilikleri

Beklenen windowsphone8 Portico güncellemesi T-Mobile Lumia810 cihazları ićin yayınlanmasıyla güncellemenin ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Telefon üzerinden over the air(OTA) olarak yapılan güncellemeyle kullanıcıların geri bildirimleri sonucu bir cok eksiklik giderilmiş.

•Kilit ekranında wifi koruma

•Coklu mesaj gönderimi,mesajları taslak olarak kaydetme,taslaklar üzerinde düzenleme yapma,mesajlarda coklu secim,sms ile cagrı yanıtlama,gönderilen iletilerde düzenleme yapma

•Geliştirilmiş batarya durum bildirimi

•Micro-sd kartlar icin hız ve performans geliştirmeleri

•Ses kalitesinde geliştirmeler

•Bluetooth baglantı kararlılıgında geliştirmeler

•Kamera için hız,fonksiyon ve kalite geliştirmeleri

•Telefon performans ve stabilitesinde geliştirmeler

Bu güncellemenin minor bir güncelleme oldugunu, asıl geliştirme ve degişikliklerin sıradaki apollo+ güncellemesiyle gelecegini belirtelim.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve bulutsuzgece

PureFood

PureFood

Üye
Güzel haber. Ancak ben birşeyi çok merak ediyorum güncellemeler konusunda. Bizim telefonumuza var olan destek ne kadar zaman sürecek ? Ne kadar süre bizim telefonumuzun sorunlarıyla uğraşacaklar, yenilikler getirecekler ? Android'lerde ne kadar bu süre ? Mesela ios 6 3GS'ye de geldi, her ne kadar kısıtlı olsa da desteği verdi Apple, ki 3Gs 2009 çıkışlı bir telefon. Yorumunuz nedir ? Android kullanıcılar özellikle bu destek konusunda sıkıntı yaşıyorlar gibime geliyor. Sizin de yorumunuzu almak isterim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'un wp8 lansmanında açıkladığı resmi bilgi;
MİNİMUM 18AY bu daha fazla olabilir ama az olmayacak.

PureFood

PureFood

Üye
1,5 sene destek verilecek, gayet güzel. 1,5 sene içinde Nokia daha çok Lumia çıkaracağı için süreyi kendimce yeterli gördüm, verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
maşallah bu da minorse :kıskıs: şaka bir yana bunlar zaten olması gereken şeyler ben asıl apollo+ ı merak ediyorum ;) akşam naviden bakayım varsa Türkiye flashlarım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Hiç yoktan iyidir, bereket versin :eller:
Apollo+ güncellemesine kadar bizi idare eder. :kıskıs:

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi sağolasın

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kasım ayına kadar bizi idare etsin de sonra yeni Lumia'lara saldırırız :kıskıs:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Navifirmde var olan güncelleme de bunlar mevcutmu şimdi yoksa kotamı boşuna harcamayayım

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Navifirm'deki Portico güncellemesinin consumer preview sürümü ama içeriği aynı.

Sanırım navifirm'e güncel ve yeni olan eklenmiş.Nokia care suite ile güncellemeyi alabilirsin

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Navifirm'deki Portico güncellemesinin consumer preview sürümü ama içeriği aynı.

Sanırım navifirm'e güncel ve yeni olan eklenmiş.Nokia care suite ile güncellemeyi alabilirsin
yani nokianın düzeltmeleride içindemi bunun

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Wi-Fi düzeltmesi gibi şeyleri soruyorsan evet içinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt