DarKeXRam
Üye
Portatif DVD Player
Arkadaşlar yazlıkta , yolculukta , tatilde yatakta vb. çoğu yerde film izleyebilmek için portatif dvd player arıyordum .
İlk Önce Bunu Buldum:
Profilo Dvd P-2722 Portable Dvd Oynatıcı
Kdv dahil 165 tl
Bulduğum site de hepsiburada ( Üyelik Var )
Babama danıştım bu bi kenarda kalsın gittigidiyorada bak dedi . Gittigidiyordanda fiyatı uygun birtek
7" WIDESCREEN E-20 PORTATİF DVD PLAYER + TV
Bunu bulabildim .
Bu ise bedava kargosuz olanı
(
yani cihaz 180 tl civarı
Gittigidiyordan bulduğum daha çok hoşuma gitti fakat markası belli değil o yüzden güvenemiyorum
Profile dvd player da taşıma çantası var ve markalı bir ürün yorumlara görede oldukça memnun kalmışlar .
Gittigidiyordakinde çanta yok fakat oyun ve tv özelliği var ayrıca av girişide var profiloda av girişi yok sadece çıkışı var
Sizce hangisini almalıyım ?
Benim düşündüğüm gittigidiyordakini alıp 3-4 gün kullanıp memnun kalırsam onay verip kalmazsam iade ederek profiloyu almak .
Fiyati 190 tl yi geçmeyecek portatif dvd önerebilecek ve yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum
İlk Önce Bunu Buldum:
Profilo Dvd P-2722 Portable Dvd Oynatıcı
Kdv dahil 165 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bulduğum site de hepsiburada ( Üyelik Var )
Babama danıştım bu bi kenarda kalsın gittigidiyorada bak dedi . Gittigidiyordanda fiyatı uygun birtek
7" WIDESCREEN E-20 PORTATİF DVD PLAYER + TV
Bunu bulabildim .
Bu ise bedava kargosuz olanı
(
) 180 tl kargolu olanı 185
yani cihaz 180 tl civarı
Gittigidiyordan bulduğum daha çok hoşuma gitti fakat markası belli değil o yüzden güvenemiyorum
Profile dvd player da taşıma çantası var ve markalı bir ürün yorumlara görede oldukça memnun kalmışlar .
Gittigidiyordakinde çanta yok fakat oyun ve tv özelliği var ayrıca av girişide var profiloda av girişi yok sadece çıkışı var
Sizce hangisini almalıyım ?
Benim düşündüğüm gittigidiyordakini alıp 3-4 gün kullanıp memnun kalırsam onay verip kalmazsam iade ederek profiloyu almak .
Fiyati 190 tl yi geçmeyecek portatif dvd önerebilecek ve yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum