Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Portal icin mobil gorunum
Sponsorlu Bağlantılar
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Portal icin mobil gorunum
Forum icin mobil gorunum var portal icin neden yok en yukardaki maxicep logosuna tiklayinca bizi mobil portala atsin guzel olur bence
Süleyman
Üye
m.maxicep.com Geliştirilebilirse bunuda yaparlar diye düşünüyorum
Oğuzhan
Üye
Bence de beybi gerekli bir sey bu
umitgul18
Üye
Bence de çok gerekli yöneticiler ile konuş yardımcı olurlar.
Gencler ben light surumden bahsediyorum m.maxicep pek kullanisli gelmiyor bana ve pek cofumuz light kullaniyor
Süleyman
Üye
Light için böyle bir uğraş içerisine gireceklerini sanmam. Nedeni ise defalarca söyledikleri gibi mobil site öncelikte. Bu yüzden mobil siteyi geliştirme aşamasına geçeceklerini sanıyorum. Yinede bekleyip göreceğiz
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Valla ben mobil surumu fazla kullanilmadigini dusunuyorum ayrica maxicepi aramaya yazinca google buraya yonlendiriyor bir cozum gelir belki bakalim
Haklısın çoğu kişi light yi kullanıyor. Fakat yönetim bu ne yapacağı belli olmaz. Googleden buraya yönlendirmesinin nedeni mobil sitenin tam oturmaması. Tam bir geliştirme, destek sağlansın ana sayfadan mobile yönlendirme özelliğide eklenir merak etme
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Bilmem artik naparlar
papakudioflu
Emekli Yönetici
merak etmeyin arkadaşlar. Hem Ozan hem de bütün yönetim olarak bizler sizlere en kullanışlı forum ve portal yapısını kullandırmak icin çalışıyoruz. Hem portal hem de forum icin yepyeni sayfa yapısı calışmaları devam ediyor. Hazır oldugunda Ozan sizlerle de paylaşacaktır.
merak etmeyin arkadaşlar. Hem Ozan hem de bütün yönetim olarak bizler sizlere en kullanışlı forum ve portal yapısını kullandırmak icin çalışıyoruz. Hem portal hem de forum icin yepyeni sayfa yapısı calışmaları devam ediyor. Hazır oldugunda Ozan sizlerle de paylaşacaktır.