[Port] Sony Xperia Z2 Uygulamaları |Walkman ve Diğerleri|

mr.bell

Üye
Bekleyeyim o zaman ama yarına yayınlarlar inşallah,peki onu yükleyince tekrar sorar mı çünkü hiç bir şeyi sıfırlamadan kuracağımya onu.Az önce Beta 3 ün üstüne Beta 3 kurdum ama sormadı

Anil-D

Üye
servısın ınsafına kalmıs demek alıcam ama kafaya koydum

mr.bell

Üye
Bizde de açık bootlaoder al sen rahat ol

mr.bell

Üye
Yazsın sorun değil,az kahrımızı çekmedi

Anil-D

Üye
bı soru sorucam konu kırlettım ama kusura bakma neyse sarj nasıl gıdıyor pekı

mr.bell

Üye
Stock kurmayacağım onu nerden çıkardın
Sadece nasıl dönülüyormuş onu merak ettim ona bakacaktım
Ben romda yanlışlıkla Pie özelliğini kapattım tekrar açamadım onun için tekrar sıfırlayıp Paranoidi baştan kurayım demiştim ama yakında yenisi gelir bekle dedi konu sahibi

avast

Üye
Ha anladım bu rolardada. Yenisi cıkmasa güzel her seferinde baştan kurmak zahmetli

mr.bell

Üye
Kullanıma göre değişiyor ama ben en fazla 30 saat gördüm ilk aldığım sıralar stock romda

Anil-D

Üye
ekran acık kaldıgında kac saat verır 5 6 verıyormu

mr.bell

Üye
Baştan kurmuyorsun yeni sürüm gelince,yani kuruyorsun ama uygulamalar falan silinmiyor

mr.bell

Üye
15 saatlik kullanım süresince maksimum 5 saat ekran süresi gördüm ondan sonra hep 4 saat civarı.

Tepkiler: Anil-D

mr.bell

Üye
Ama o ekran maksimum bir daha o kadar göremedim.

Tepkiler: Anil-D

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ekran acık kaldıgında kac saat verır 5 6 verıyormu

3-4 ekran süresi verir, hacı. Nexus 5 Ana konuda şarj ile ilgili bir iki gözlem var. Stock rom oradaki, cm de veya elementalx ile daha uzun gidiyor ama her türlü adam akıllı kullandığın zaman 4 saat ekran süresini geçemezsin.
Ha anladım bu rolardada. Yenisi cıkmasa güzel her seferinde baştan kurmak zahmetli

Her seferinde kurmayın zaten. Adamlar minik bir şeyi düzeltip yine yayınlarlar yeni sürüm diye. Changelog'a bakın önemliyse kurun.

avast

Üye
stock atıyorum simdi bakalım duzelte bilirsem :d pa nında stockla bi farkı yok pie cıkmadı bende

mr.bell

Üye
Ayarlardan açıyorsun onu

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Wifi koptu mu yine?

avast

Üye
Wifi koptu mu yine?
mert simdi stocktada baglıyorum ilk 2-3 gun sorun olmuyo sonra ara ara kopmalar baslıyo sinir bozucu sekilde tam yeirnde gidiyo her seferinde bu toolkit le yaptım beceremedim ya stock romu kurdum ama garantiye sokabildimmi bilmiyoru