[Port][Edit][TR][4.2.1] Color OS Rom [Tavsiye Edilir]

Helal olsun bugra dediğin gibi bu rom efsana olur benim çok hoşuma özellikle görselliği stabilitesi vede olmazsa olmaz klavyesi mükemmel , tek sorun Türkçe çevirilerin eksik olması onlarda fixlerle halledilir umarım eline sağlık bu güzel paylaşımı bizlere ulaştırdığın teşekkür ederiz.

Tepkiler: Buğra ve smh60

smh60

Üye
Romu gitgide daha cok sevıyorum

Tepkiler: TeknoÖmer ve Buğra

sgececi

Üye
S3 te 50 den fazla rom denedim.
S4 umde xda forumda ne kadar rom varsa kurdum denedim hatta gelistirmede yaptim
Discoveryi temmuzdan beri kullaniyorum, rootlasammi rom yuklesemmi ikilwminden kurtulamadim. Galiba bu romla discoverynin de cigerine girecegiz herhalde. Video gorusme kullaniyorum arasira oda olsa cok iyi olurdu.
Discoverde her romda bir eksik oluyor mutlaka

Tepkiler: Buğra ve smh60
Hocam bugüne kadar bütün romlari kullandım ancak bu rom gerçekten çok farklı bu romu bizimle tanıştırdığın için gerçekten teşekkürler.

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sol ust koseden asagıya cekerseniz parmagınızı bir menu acılır bu menuyu mutlaka denemelisiniz
daha sonra uc parmagınızı ekranda yukarı veya asagı kaydırırsanız ekran goruntusu ss alır.
Ekranda ıkı parmagınızı kaydırırsanız telefonun sesını kısar veya acarsıız.

Tepkiler: TeknoÖmer ve smh60

smh60

Üye
Ss almak cok artistce

emre2147

Üye
Sevgili buğra benim sorum şöyle olacak

Lewa os vs Color os desek
Tercih hangisi olmalı
Lewa os gerçekten çok tatlı bir arayüze sahip bundan vazgeçmek hiç kolay değil.
Lütfen beni bu çelişkiden kurtar
Lewa mı Color os mu? Sevgiler

Emin5276

Üye
Kesinlikle color Ama sanırım bu rom gravitybox ile uyumlu calısmıyo yükledikten sonra tel sürekli kendini res atmaya basladı

Kesinlikle color Ama sanırım bu rom gravitybox ile uyumlu calısmıyo yükledikten sonra tel sürekli kendini res atmaya basladı

Gravity box kullanmanızı tavsiye etmiyorum romda sorunlara neden oluyor. Düzeltilebilirse fix yayınlarım.

Emin5276

Üye
valla iyi olur hocam çünkü kapasitif tuşlara bildirim eklenebilmesi güzel oluyodu *159# yapınca mesaj gelıyo ve tel kendını resliyo,mesajı acıp okumadıkca sürekli res atıyo,çok acayipEvet gravitybox ile alakalıymıs devre dısı bırakınca düzeldi O değilde kulaklık ses kalitesi bu kadar başarılı bi rom görmemiştim gerçekten ellerinize sağlık Allah razı olsun

Teşekkür ederim. ALLAH cümlemizden razı olsun.

Tepkiler: metehansys, Buğra ve Emin5276
Ellerinize sağlik hocam cok iyi rom olmus. Dun aksam indirmeye basladim daha %40 olmus ben boyle turkcell'in

Tepkiler: ahmetqlr ve Buğra

smh60

Üye
Skype olur

Tepkiler: metehansys ve Buğra

sgececi

Üye
Bu çağrı ayarlarında carrier başlığının altında smart dualsim var bu nedir neye yarıyor

isoban

Üye
Rom herseyiyle mukemmel yanliz turkcelistirilmesi gereken yerler var onlarda hallolur arama ekraninda felan. Ve ayrica bu romda note 3 klavyeyi kullanma sansumiz varmi varsa nasil yada note 3 klavyeyi indirip kullanma durumumuz varmi ? Ve android stock tarayiciyi kullanabilme sansimiz varmi simdiden tsk ederim..

Tepkiler: metehansys ve Buğra
Hocam romu yukledim tek kelimeyle mukemmel cok hosuma gitti: )

Tepkiler: ahmetqlr ve Buğra

karub32

Üye
kardes roomu nasıl kurcam bi anlatırmısınız