[QUOTEbanada olducan11, post: 7282246, member: 76578"]Hocam konuyu iyice inceleyip yükledik romu ama telefon açılmıyor coloros yazısı geliyor ama telefon açılmıyor mağdur durumdayız[/QUOTE]
Aynen banada
çok güzel rom özellikle klavyesi yalnız ibrkaç sorun var onları yazayım ins fix getirirsiniz kamerada donmalar oluyor bazı yerler ingilizce şimdilik bu kadar inceliyorumKamerayı on kameraya aldim dondu acılmıyor daha
çok güzel rom özellikle klavyesi yalnız ibrkaç sorun var onları yazayım ins fix getirirsiniz kamerada donmalar oluyor bazı yerler ingilizce şimdilik bu kadar inceliyorumKamerayı on kameraya aldim dondu acılmıyor daha
herşey mükemmel tek sorun = mesajı geldiğinde kapanması çok fena sinir bozucu bunun çözümü yok mu arkadaslar
(farklı sms programları felanda yukledim sorun devam ediyor)
bende parmak hareketleri menüsü açılmıyor bile bir diğer hata ise ön kamera kamera açılıyor ön kameraya geçiş tuşuna basınca hata veriyor telefon donuyor ve bir daha kamerayı açmak istediğimde "kameraya bağlanılamıyor" hatası veriyor
Konuyu hortlatıyorum ama 4.2.1 olarak tüm foruma tüm üyelere bu romu tavsiye ediyorum. Hocam denemediğim rom kalmadı yine dönüp dolaşıp aylar sonra bu roma geçiyorum...
Yapanların ellerine sağlık %100 ÖNERİ KULLANANLAR ANLAYACAK!