GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

Bilgemet

Üye
Bende de var o hata

Bilgemet

Üye
şu an wipe ları yapıyorum
çok iyi ya.

Bilgemet

Üye
Oyun oynarken bi rest etti ama. Supersu ile ilgili galiba. Baslayinca su kodunun guncellestirilmesi gwrekiyor cikti

sancaktürk

sancaktürk

Üye
Romdaki birkaç hatayı söyleyecektim. Durum menüsünde döndürme butonuna tıkladığında aktif hale gelmiyor tam tersi pasif hale gelyor. birde telefonu pcye bagladıgım zaman yığın depolama olarak baglayamıyorum. sadece kamera aygıtı ve ya medya aygıtı olarak baglayabiliyorum. bunlara bir bakarsanız Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:
sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi daha güzel sanırım :)

sancaktürk

sancaktürk

Üye
sw33tking diğer hataları da giderseniz iyi olur kardeşim düzeltmesenizde elinize sağlık güzel iş

xperianın kilit ekranına geçerkenki televizyon kapanması şeklinde olan animasyonu ekleseniz dahada iyi olur

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
sw33tking diğer hataları da giderseniz iyi olur kardeşim düzeltmesenizde elinize sağlık güzel iş

xperianın kilit ekranına geçerkenki televizyon kapanması şeklinde olan animasyonu ekleseniz dahada iyi olur

işte bi yerleri yaparken diğer taraflar bozuluyor. olabildiğince stabil yapmaya çalışıyorum.

CRRT of animasyon ile ilgili Xposed veya WSM tools modüllerini kullanarak yapabilirsin.

coskuner68

Üye
Arkadaş birde build prop ayarlarını yapsanız play store de bazı oyunlar uyumsuz görünüyor

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş birde build prop ayarlarını yapsanız play store de bazı oyunlar uyumsuz görünüyor

Gerekli ayarları yapıyoruz, unutulmuş yerler varsa kusura bakmayın. Oyun delisi olmadığım için genelde sisteme yönelik ayar yapmaya çalışıyorum.

coskuner68

Üye
Yok bende oyun delisi degilim uygulamalarda da sorun oluyor kardeş sen kusura bakma teşekkürler

Bilgemet

Üye
Bu yaptigin yenilikleri kendi cihazimiza nasil yukleyecegiz.

Bilgemet

Üye
5.4.17 yi guncelleme olarak yuklucekmisin
Yoksa extra menu yukleyince bitiyormu

sancaktürk

sancaktürk

Üye
Bende bir sorun var o sorun sizde var mı bilmiyorum ama temiz bir kurulum yaptım yinede galeride videoları oynatınca video çizgi çizgi oluyor hiç görünmüyor nedenini anlayamadım

sw33tking

sw33tking

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir sorun var o sorun sizde var mı bilmiyorum ama temiz bir kurulum yaptım yinede galeride videoları oynatınca video çizgi çizgi oluyor hiç görünmüyor nedenini anlayamadım

media codec formatları bozulmuş. Mi Video Yerine Mx Player Kullanın.

5.4.17 yi guncelleme olarak yuklucekmisin
Yoksa extra menu yukleyince bitiyormu

Güncelleme olarak gelmeyecek. Çünkü Çoğu uygulama yer değişti. Güncelleme verirsem sıkıntı çıkaracaktır.

eaybb

eaybb

Üye
Emeğine sağlık , başarılı bir çalışma olmuş. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sw33tking
szqn55

szqn55

Üye
arkadaşlar xposed modülü yüklenmiyo mu yükledim telefon açılmadı

Bilgemet

Üye
Telefon kapanip kapanip duruyo. Bi ozellik falan mi.
Cok gicik oldum aq

Üst Alt