GM Discovery [PORT][4.4.2] [MIUI v6 - 5.7.23 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

Miui Romu Nasıl Buldunuz ?

• Çok İyi

Kullanılan: 20 71.4%
  • İyi

Kullanılan: 5 17.9%
  • Normal

Kullanılan: 1 3.6%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

howartha

Üye
Eski sürümdeyken gelen güncellemeleri yukleyemezsiniz. O güncelleme Redmi-1 için çıkandır. Verdiğim fu ll romu yükleyin.
Son sürümde sıkıntı yok galiba. Herkes halinden memnun görünüyor

Bu genel sorunlarda çözülse hiç bir sorun kalmayacak ( galeride kasma ve kameradan galeriye geçiş gibi). Iphone 4s alacaktım sırf bu rom var diye discoveryi satmadım

Bu genel sorunlarda çözülse hiç bir sorun kalmayacak ( galeride kasma ve kameradan galeriye geçiş gibi). Iphone 4s alacaktım sırf bu rom var diye discoveryi satmadım
O sorunlar olmasa bende uzun sure kullanicam romu fakat canini sıkıyo insanin

Konu Sahibi

Arkadaşlar v5 sürümlerinde Discovery haricinde Galeriye geçiş ve Galeri kasmaları yok. Samsung Galaxy S3 te kullanıyorum. Tamamen sorunsuz.
Fakat Discoveryler için Genel bir sorun... Farklı Rom Yapımcılarınkini deneyin. Sorun Hep Aynıdır...

Galeri kasması için QuickPic uygulamasını kullanın arkadaşlar. Rom çok iyi o program sayesinde kasma sıfır. Denemenizi tavsiye ederim

Edit: Şebeke servis sağlayıcı ismini değişmek için gerekli fix verir misiniz mevcutsa elinizde?

Son düzenleme:

Bilgemet

Üye
galaxy s3 için olan romun linkini atarmisin. arkadasim icin ariyorum da. bulamadim hiç.

Konu Sahibi
galaxy s3 için olan romun linkini atarmisin. arkadasim icin ariyorum da. bulamadim hiç.

@Bilgemet

Ayarlar > Sim Kart ve Mobil Şebekeler > Sim Kart Adına Tıkla > Edit Sim Card Name Değiştir.

vefa85

Üye
Fix teki paylastiginiz PhilZRecover yi nasıl yukleyecegiz

howartha

Üye

QuickPic uygulamasını nereden bulabilirim peki google playden mi indiricem ??
yok artık yeni sürüm gelmiş 5.5.5 yetişemiyorum gerçekten eline emeğine sağlık gerçekten.

Tepkiler: Bilgemet ve sw33tking
    Konu Sahibi
Kurulum yapıp bootta kalan oldu mu hiç??

howartha

Üye
Kurulum yapıp bootta kalan oldu mu hiç??

Şu anda kurdum bende kalmadı bootta. galeriyi ve kamerayı degistirmen iyi olmuş. Çok şey istiyor gibi olacagim ama google kamera yerine discoverynin kendi kamerasını koysan daha net ve hatasız bir kamera olabilirdi ama yinede başarılı

Konu Sahibi

Orijinal kamerasını hiç kullanmadım. Daha önce s3 mini kullanıyordum. Miui ile tanışınca en iyi discoveryde gider diyip almıştım. Almamla miui kullanmam bir oldu. Ama yarın orijinal kamerası nada bskayım, nasıl birşeymiş...

howartha

Üye
Ahım şahım degil fakat en azından hata vermiyor google kamera da çok hata aliyorsun

Konu Sahibi
Ahım şahım degil fakat en azından hata vermiyor google kamera da çok hata aliyorsun

Anladım, Başka Güzel bi Kamera Uygulaması bulursam diğer sürümlere entegre ederim. Şuan En Azından galeri uygulamasının kasmasından kurtulduk diyebilirim.