• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Porsche Panemara: Firma En Ucuz Modelini Duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Porsche Panemara: Firma En Ucuz Modelini Duyurdu!
Alman kökenli lüks otomobil üreticisi Porsche’nin en ucuz modellerinden biri olan Cayman, yeni makyajlı ile birlikte çok daha şık bir görüntüye sahip oldu. Porsche’nin kardeş firması olarak gösterilen Audi’den alınan dizel motor ile birlikte patron ve üst düzey yöneticilere yaraşır Panemara’yı duyurdu. Dış tasarımı ile haliyle Porsche Cayman’ı andıran model, ufak rötuşlar ile de aracı görenler hayran kalıyor.


( Porsche Panemara dış tasarım )

2.9 litrelik motoruyla beraber, 265 beygir güç üretebilen bu canavar, 100 km/saat hızlanmasına 5.6 saniye gibi uzun bir süreçte erişiyor. Bu süreyi uzun olarak algılamamızın sebebi ise Porsche’nin önceki modellerinde sunduğu performanstan kaynaklansa gerek. 263 km/saat ibresi son nokta olarak görülen aracta, ESP, 7 ileri çift kavramalı PDK şanzıman, deri döşeme, ABS Plus, EBD, 7 hava yastığı ve 2 bölgeli elektronik klima özellikleri de bulunuyor.


( Porsche Panemara iç tasarım )

Porsche’nin ucuz olarak konumlandırdığı bu Panemara, 103.000 Euro civarında bir fiyata tabi olacak.
 


anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Doguşcum ilk resim yalnış kardeşim o kayman
panemara bu
 
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
aynen ben de uyarmak için girmiştim :)

ayrıca fiyatta yanlış 176.000 yuro ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt