Popüler s60 Temalar (Önizlemeli)

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:yuru yürü Ahmet abi mükemmelsin son temalara baktım süperler

Sağol Göksel.. valla saatlerce hatta günlerce uğraşıp şu iğrenç program theme studio ile birşeyler yapmaya çalışıyorum. kendi yaptığım temaları ekliyorum.
2 gün içersinde onlarca kez indiriliyor.. yorum yok.. oysa son verdiğim temayı
symbianthemes te verdim. 1 günde 800 kez indirildi. çok güzel bir yorum da var.
ingiltere'den birisi şimdiye kadar gördüğü en güzel vista teması olduğunu yazmış..

:lol

sin@n

Üye
ellerinize sağlık bende vista temasını cok beğendım ve kullanıyorum.. ama oğlumun resmının olduğu bır tema yapmak ıstıyorum yalnız rapıd den programı ındıremıyorum.. daha doğrusu benım bağlantım rapıd e gırmıyor.. baska bır adreste varmı bu theme programı.. tesekkurler..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ellerinize sağlık bende vista temasını cok beğendım ve kullanıyorum.. ama oğlumun resmının olduğu bır tema yapmak ıstıyorum yalnız rapıd den programı ındıremıyorum.. daha doğrusu benım bağlantım rapıd e gırmıyor.. baska bır adreste varmı bu theme programı.. tesekkurler..

theme studio nun asıl dosya kaynağı nokia nın forum sitesi.. biraz araştırdım ama vaktim kısıtlı.. google da theme studio diyerek bir çok indirme linkine ulaşabilirsiniz. bilgisayarınız güçlü olmalı.. ve jawa platformu yüklü olmalı..:spr

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beğeneceğiniz bir tema..:)

Ekli dosyalar

muratx

Üye
arkadaşlar vista temasını telefonuma yükledim ama beklediğim gibi çıkmadı pek güzel değil ama.....

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

Treable

Treable

Üye
heaven çok güzeldi bea. ellerinize sağlık.

oassao

Üye
Gerçekten çok güzel temalar. Tebrikler

sevval

Üye
selam arkadaşlar ben burda yeniyim bana bu temaları nasıl yüklememde yardımcı olursanız sevinirim

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar ben burda yeniyim bana bu temaları nasıl yüklememde yardımcı olursanız sevinirim

rar uzantılı dosya sıkıştırılmış dosyadır. bu dosyayı indir. bilgisayarında winrar programı olması gerekir. winrar ile rar uzantılı dosyayı açarsan içersinde sis uzantılı tema dosyasını görürsün.
bu dosyayı bluetooth veya telefonun kablosu ile telefona aktar.

telefona atılan dosyaya tıklandığına yükleme başlar. temayı varsa hafıza kartına yükle.
yükledikten sonra telefonun temalar bölümünden yükldiğin temayı seç.. hepsi bu kadar..:)

tabiiki yukarıdaki temalar s60 nokia modeller için.. 6600, 6630 gibi..:spr

keopss

Üye
hakkaten dedigin kadar mükemmel eline sağlık:oley:yuru

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

tekyürek

Üye
arkadaşlar temalar için teşekkürler