Popüler s60 Temalar (Önizlemeli)

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu temaları indiremiyorum nasıl imdiriliyo anlatırsan sevinirim şimdiden tşk
temanın tanıtıcı resimin altındaki linke tıkla. çıkan adreste verilen şifreyi gir
dosyayı indir. veya bir süre sayacaktır.sonra indir butonuna bas indir:spr

atakan2005

Üye
Emeklerinize Sağlik Arkadaşlar özellikle Atatürk Temalari Için

mfe_erdem

Üye
abı daha güzelı yokmu yaw

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kendi yaptığım symbian vista teması...

güle güle kullanın.. fırsat buldukça yaptığım temaları bu konu başlığına ekleyeceğim.(bu tema maxicep ile aynı anda da

Ekli dosyalar

fira

Üye
Ya Arkadaşlar Bu Temalar Neden Bukadar Zor Oluyo Indirmek Daha Kolay Yolu Yokmu önceden Tikladihimizda Iniyodu

fira

Üye
Ne Güzel Bazilarini Zipleme Yapmişin Sağolasin Da Diher Lerine Niye Yapmiyosun Ve Islami Açili Temalar Yokmu

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu temayı seveceksiniz..:)

Ekli dosyalar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kendi yaptığım vista21a teması...:) (s60 nokia telefonlar için)

güle güle kullanın..:)

Ekli dosyalar

de.senol

Üye
dostum bende 7610 var senin tema programları sis açamammı acaba şimdiden teşekür

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum bende 7610 var senin tema programları sis açamammı acaba şimdiden teşekür

sorunu tam anlamadım.. ama eğer bu temalar 7610 da çalışırmı diyorsan 7610 bir s60 telefondur ve çalışır.:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve bir konuya üzülmemek elde değil. dün akşam bitirdiğim ve anında sitemize yüklediğim vista21a temasını tam 4 gün uğraşıp yaptım.. şu an bakıyorum 14 kez indirilmiş.. iyi veya kötü bir tek yorum yok..

dosyayı indirip gitmek çok kolay. ama üretilen bir şeye eleştiri hem teşvik eder, hemde dahası gelir. şu an incelediğiniz, birşeyler aradığınız yere yorumunuzu yazarsanız, tabiiki orada daha bir hareket olur ve bir sonrası gelişinizde daha iyisini bulabilirsiniz.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N serisi nokia telefonlar için çok beğendiğim vista temaları...

:)

iki farklı tema mevcut...

Ekli dosyalar

ghost_OGU_night

ghost_OGU_night

Üye
Abi "Yaptıkların" ve paylaştıkların birbirinden güzel ama bunların rapid gibi ... (ağzımı açtıracak şimdi) biyerden inmesi kötü. Çünkü benden 100 dk nın üstünde beklememi istiyor daha sonra da bu dosyayı daha önce indirdiğimi ing olarak yazıyor. Senden isteyeceğim şu dosyaları rapid den değilde RARlayıp eklenti olarak paylaşmanı tercih ederim. Bilmiyorum bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim ama yani temalar bakıpta indirememek, telefona atamamak, kullanamamak insana koyuyo be abi.
Ama helal olsun güzel temaların var.
:alkis Ellerine Sağlık :alkis

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim.. :) ilk başlarda verdiğim temalar rapidten idi. site datasına yük olmasın diye böyle yapıyorduk.artık bu sorunumuz yok. son dosyalar ise burada ekli.. bundan sonrakiler de öyle olacak yani maxicep bünyesinde..

ersoy

ersoy

Üye
temalar için teşekkürler,severek kullandığım tema ise myvista...:)

wolcano8

Üye
çok güzel eline sağlık

mcmysfeat

Üye
sağol kardeş teşekkürler....

micorezon

Üye
çok teşekkür ederim temaların hepsi çok güzel eline sağlık..

UndeRqRo.uNd

Üye
:yuru yürü Ahmet abi mükemmelsin son temalara baktım süperler