Pondusss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

doctorrr

Üye
derken şu dizeler dilimden dökülür;

Ardına bakma Mecnun
Kader almaya mı geldi beni benden
Bunu birdaha sorma Mecnun
Neden at mı var arkamdaa?!

Tepkiler: Amaru Shady

ismail

Üye
şimdi pondusssa ne yazsam az
O yüzden pek yazmicam sade siradişi diyeyim o anlasin

İlgili oldugu konular çok genis her konuda bilgisinin konusucak lafının olması çok hosuma gider.Esprili dille konudan çok ta sapmadan muhabbetler edip konudan konuya geçip sonra konuyu tekrardan toplayabilme yetenegi muazzam
Yazdıklarında yazım ve noktalamaya dikkat eder üyelerden de uyardıgı olur dil ve anlatım 10 numara 5 yıldız.
İngilizce de fena sayılmaz.Bir de ban yedi geçenlerde uyarı puanları var hiç denk gelmedim tartıstıgına sert yazılar yazdıgına
Naptığız da gızdırdığız la Fukimi ?

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

uyarılar uygunsuz konuşmadan. Bi anlık kendine hakim olamama durumu oldu diğeri bi cep telefonu tartışmasında oldu, ilk ve son kez oluyorlar

doctorrr

Üye
haa söylemeyi unuttum arkadaş gececilerde post şampiyonudur

MasteLaa

Üye
Furkan mı ? O adamdır yahu.Neşesi yeter Furkan'ımın Gececilerde ilk sohbetimi onunla etmiştim Konuyu belki hatırlıyordur

Uruloki

Üye
hmmm silah zoruyla soktu beni bu konuya kendisi ama olsun bir şeyler yazayım kendiside benim gibi rizeli hatta benim gibi sakaryada okumuş şu anda ders çalışmak yerine karikatür cizmekte kendisi şöyle özellikleri mevcuttur uzuuuun yorum yazar bol smiley atar bol bol komikli yorum yazar reallidir(bende Barçalıyım) olsun iyj bir arkadasimizdir severim kendisini tamam yeter fuki bu kadar daha ne istiyorsun

Tepkiler: Amaru Shady ve doctorrr
    Konu Sahibi

:
smiley kullanmıyor diyenlere gelsin bu yorum
tamam Hasan smile kullanıyo demen bile yeterdi baya yazmışsın

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Hasan anlında silahla yazmışsın gibi olmuş kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...