Amaru Shady
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lakabını takan insan olarak söylüyorumSmart tır,Paşadır,candır candandır Muzip,şakacı,insanların yüzünü güldüren,o güzel enerjisiyle neşemize neşe katan genç pırıl pırıl bir kardeşimdir,kendisini candan severim Üniversiteye hazırlanıyor sınavında başarılar dilerim kardeşim Rabbim gönlüne göre versin
at önemli hayvandır bizim için Paşa'm, içimden geldi koydum oraya
olmamış mı
olmadı
İlgili oldugu konular çok genis her konuda bilgisinin konusucak lafının olması çok hosuma gider.Esprili dille konudan çok ta sapmadan muhabbetler edip konudan konuya geçip sonra konuyu tekrardan toplayabilme yetenegi muazzam
Yazdıklarında yazım ve noktalamaya dikkat eder üyelerden de uyardıgı olur dil ve anlatım 10 numara 5 yıldız.
İngilizce de fena sayılmaz.Bir de ban yedi geçenlerde uyarı puanları var hiç denk gelmedim tartıstıgına sert yazılar yazdıgına
Naptığız da gızdırdığız la Fukimi ?
her konudan sen çıkıyorsun
hmmm silah zoruyla soktu beni bu konuya kendisi ama olsun bir şeyler yazayım kendiside benim gibi rizeli hatta benim gibi sakaryada okumuş şu anda ders çalışmak yerine karikatür cizmekte kendisi şöyle özellikleri mevcuttur uzuuuun yorum yazar bol smiley atar bol bol komikli yorum yazar reallidir(bende Barçalıyım) olsun iyj bir arkadasimizdir severim kendisini tamam yeter fuki bu kadar daha ne istiyorsun
niye sen smiley kullanıyorsun özelliklede şunu '
:
smiley kullanmıyor diyenlere gelsin bu yorum
tamam Hasan smile kullanıyo demen bile yeterdi baya yazmışsın
hmmm silah zoruyla soktu beni bu konuya kendisi ama olsun bir şeyler yazayım kendiside benim gibi rizeli hatta benim gibi sakaryada okumuş şu anda ders çalışmak yerine karikatür cizmekte kendisi şöyle özellikleri mevcuttur uzuuuun yorum yazar bol smiley atar bol bol komikli yorum yazar reallidir(bende Barçalıyım) olsun iyj bir arkadasimizdir severim kendisini tamam yeter fuki bu kadar daha ne istiyorsun
Hasan anlında silahla yazmışsın gibi olmuş kardeşim
niye sen smiley kullanıyorsun özelliklede şunu '' çok kullanıyorsun
ben sadece konu linkini verdim ve yazar mısın dedim
- - - Eklendi - - -
Yorumlara bakarsak kullanmıyormuşum ama
mısın eki vardı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?