bazilarıda lehçe öğrenilmeden de ingilizceyle rahat yaşanır diyoBen bir hafta bulundum lehçe acayip zor bi dil bulaşma derim bulaşırsan bile 1 yılını alabilir öğrenmek ben flemenkçeyi 2 ayda öğrendim yani baya bi uzun sürer alışman
bir arkadaşım vardı gitmiş hatunlar on numaraymış git hayatını yaşa bence

mazlum haklı kızlara bulaşma ben soğuk insanlarla asla ilişki kurmam aklında tut hollandaya gelebiliyorsan gel tavsiyedirBenim 2 Tane Polonya'Li Arkadasim Var ..
Ikiside Ulkelerini Sevmediklerini Her Firsatta Soyluyorlar .. Kizlarada Bulasma .. Bos Isler Bunlar Kardesim ..
Ilerde Seni Kizlar Kurtarmaz .. Once Kendini Kurtar Derim Ben ..
mazlum haklı kızlara bulaşma ben soğuk insanlarla asla ilişki kurmam aklında tut hollandaya gelebiliyorsan gel tavsiyedir

ben en az 4 avrupalı kızla çıktım 1 ide belçikalıydı türk kızları daha iyi hele bi sarışın türk kızı bul
Ne Zaman Haksiz Oldum Kardesim .? Tecrube Konusuyor Burdaa .!
Ben Kizlara Cok Takildim Bir Siralar .. Ama Anladimki Sadece Zaman Kaybi Oluyor Benim Icin ..
Suan Sadece Kendi Yararim Icin Ne Varsa Onu Yapiyorum/Yapacaqim ..
Ve Bunuda Sana Ve Herkese Tavsiye Ederim .. Gencliqimize Guvenmeyelim ..
Dunya Ne Zaman Isterse Bizi O Zaman Harcar Cunku .. Genclik Gecicidir ..
Insanlik Kalici ..

ben en az 4 avrupalı kızla çıktım 1 ide belçikalıydı türk kızları daha iyi hele bi sarışın türk kızı bul![]()

mazlum abi hollandaya gel sana bi kız ayarlarız
Bana Kizlardan Bahsetme .. Oqlum Bak Gitt .!![]()

mazlum abi hollandaya gel sana bi kız ayarlarız![]()

yaz sezonuda geldi sabah iş akşam barlarda program yapıcağım hem zevk alıyorum hem de iyi para geliyo bu arada kızları unutmayalım
Lanet Gelsin Kizlara .. Hepsinden Nefret Ediyorum .. (Ciddiyim) ..![]()

yaz sezonuda geldi sabah iş akşam barlarda program yapıcağım hem zevk alıyorum hem de iyi para geliyo bu arada kızları unutmayalım![]()
istatistikler öyle demiyor
MazlumSomer Bu Mesajlarin Hicbirini Beqenmedi .!

istatistikler öyle demiyor![]()