Polemik:Turkcell'în İlk Numarası 95000 YTL'ye Satıldı

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Yadırgıyoruz ama.. hangimiz bazen özel olmak için birşeyler yapmamışızdır. üzerimizdeki tişörtün aynısını bir başkasının üstünde gördükmü sinir oluyoruz.. kimin eline fırsat geçerse geçsin her zaman özel olmanın dayanılmaz çekiciliğine kapılır. yukarıdaki numara gerçekten özel ve parası olan almış.
güle güle kullansın..:)

xkadir61

xkadir61

Üye
teşekkürler demek isterdim ama , benim asla böyle bir gsm numaram olmayacak:agla

hidayet

hidayet

Üye
Yadırgıyoruz ama.. hangimiz bazen özel olmak için birşeyler yapmamışızdır. üzerimizdeki tişörtün aynısını bir başkasının üstünde gördükmü sinir oluyoruz.. kimin eline fırsat geçerse geçsin her zaman özel olmanın dayanılmaz çekiciliğine kapılır. yukarıdaki numara gerçekten özel ve parası olan almış.
güle güle kullansın..:)
ilk resmi açıklama sitemize ulaşmıştır ilgilenenlere duyurulur :)

bora006

bora006

Üye
Bir telefon hattı için 95000 YTl verilmez be kardeşim, abartmışlar.:@

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
benimde 0 541 541 0 541 numaralı hattım var vodafone nun ilk numarası 20.00 ytl ye satarım çok mu istedim acaba:coold:

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Kısaca "Enayiiiiiiiiiii" !!! :D

Altun.

Altun.

Üye
ewet prestijli enayi derim ben ona

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ne var yani sizde milyon dolarlık insanlar olsanız gidipte 3 liralık saçmasapan numaralı Turkcell hattı mı kullanacaksınız? Aynen bu kedi ciğer ilişkisi. Sana göre nolacak ama o adama göre önemli o numara prestij açısından. Sen okulda hava atarsın ama kredi vs alırken Turkcell faturalı hattın ve numaranın eski oluşunun etkisi olduğunu acaba kaçınız biliyorsunuz?

Sallamak kolay tabi...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bir telefon hattı için 95000 YTl verilmez be kardeşim, abartmışlar.:@

Sana göre bana göre verilmez ama o adama göre o para hiç bir şey. Neden kendinize göre düşünüyorsunuz ki.?

Öyle insanlar tanıyorum ki garsona çıkarken bahşiş diye çek yazıo 1000 YTL bırakıyorlar. Bu da mı enayi? Sana göre evet ama o adama göre o para hiç bir şey. Kendinize göre bakmayı bırakın bence ;)

neslein

neslein

Üye
güzel numaraymış be :)
güle güle kullansın

Nazy

Nazy

Üye
Bir cep telefonu numarasına bukadar para verildiğini görünce
aklıma 2-3 gün öncesinden kalmış, taş gibi ekmekleri, tencerede kaynatıp yumuşatan annneler ve Alileler geliyor.
yazık

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ne var yani sizde milyon dolarlık insanlar olsanız gidipte 3 liralık saçmasapan numaralı Turkcell hattı mı kullanacaksınız? Aynen bu kedi ciğer ilişkisi. Sana göre nolacak ama o adama göre önemli o numara prestij açısından. Sen okulda hava atarsın ama kredi vs alırken Turkcell faturalı hattın ve numaranın eski oluşunun etkisi olduğunu acaba kaçınız biliyorsunuz?

Sallamak kolay tabi...

Tekrar okunması dileğiyle...

Nazy

Nazy

Üye
okudum
Ama 95000 fazla aşırı,abartı,israf,haram,günah
ve yine bir önceki mesajımdaki gibi yazık

Nazy

Nazy

Üye
Tartışmayı, ikna etmeyi çok iyi biliyosun
sanki satranç oyunuyor gibi kelime kullanıyorsun
her bir kelimen dışardan bakıldığında masum gibi gözüksede
aslında her biri 7.62mm G-3 mermisi niteliğinde:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tartışmayı, ikna etmeyi çok iyi biliyosun
sanki satranç oyunuyor gibi kelime kullanıyorsun
her bir kelimen dışardan bakıldığında masum gibi gözüksede
aslında her biri 7.62mm G-3 mermisi niteliğinde:)

Yorumun için teşekkür ederim Ali.

Kelime kullanımına vs özellikle tartışma da dikkat ederim çünkü tartışma hassas bir konudur. Karşındakini derinden yaralayabilirsin. O yüzden ince ve karşındakine de konuyu anlatabilecek şekilde davranmalısın aksi halde sonu kavgaya kadar gidebilir.

O durumlar bende de olmuyor mu? Tabiki oluyor, ama insanda artık bir noktada tutamıyor kendini.

Tartışmak bir sanattır, becerebilene. ;)

Üst Alt