Pole pozisyonu Raikkonende

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MiCoX

Üye
    Konu Sahibi
Pole pozisyonu Raikkonende


Pole pozisyonu Raikkonen'de

1:26.797 lik dereceyle Raikkonen sıralama turlarında birinci gelerek pole pozisyonu elde etti.
20.08.2005

Formula 1 dünya şampiyonası´nda sezonun 14. yarışı olan Türkiye Grand Prix´sinde, bugün yapılan sıralama turunun galibi McLaren'den Kimi
Raikkonen oldu.

Sonuçları görmek için

Raikkonen'i Renault pilotları izledi
Giancarlo Fisichella 0.242 saniye farkla ikinci sırayı alırken, sürücüler klasmanı lideri Fernando Alonso, Raikkonen'dan 0.253 saniye daha yavaş kaldı ve üçüncü oldu.
Dördüncü kez pole'de başlayacak
Raikkonen, sıralama turlarında bir dakika 27 saniyenin altına inen tek pilot oldu ve 1:26.797 ile bu sezon dördüncü kez pole'da başlama hakkını elde etti.

Schumacher spin attı
Dünya şampiyonu Michael Schumacher sıralamada spin atarak pist dışına çıktı ve zaman turunu tamamlayamadı. Aynı zamanda F1 dünya şampiyonluğu bulunan Jacques Villeneuve de sekizinci virajda spin attı ve turunu bitiremedi.
Can Artam 11. oldu
Formula 1’in bir alt kategorisi olan GP2’de ilk yarışta iSport International adına yarışan Türk pilot Can Artam, 11. oldu. İstanbul Park Pisti’nde 34 tur üzerinden yapılan ilk yarışta Can Artam, 1.01.58.262’lik derecesiyle 11. sırada yer aldı. Birçok kazanın meydana geldiği GP2 yarışında, 7 pilot yarışı tamamlayamazken, 17 pilot finiş gördü. Yarışta ilk sırayı Art Grand Prix pilotu Fransız Alexandre Premat 1.01.27.680 ile alırken, Süper Nova International pilotu İtalyan Giorgio Pantano 1.01.28.016 ile 2., Racing Engineering pilotu İspanyol Borja Garcia ise 1.01.37.166 ile 3. sırayı elde etti. GP2’de 2. yarış, yarın saat 11.00’de 23 tur üzerinden yapılacak.
Play Station gibi değil!
Yarışları yayınlayan Amerikan Speed televizyonu yorumcuları İstanbul Park pistini zorlu ancak mükemmel olarak yorumladı. Pistin çevresinin henüz hazır olmadığını ve çimlendirilmemiş olduğunu belirten Amerikalı yorumcular, bunun yakın bir zamanda gerçekleştirileceğini belirtti. Yorumcular, “Bu pistte öyle zorluklar var ki, pilotlar PlayStation’da denedikleri ve kolay buldukları bir parkurun aksine zorlu bir görüntüyle karşılaştı” derken, organizasyonu ise mükemmel olarak değerlendirdiler.
 


the_patriot

Üye
bence raikkonen yarışı tamamlayamayacak
 

slayer

Üye
+1
+montoya'da tamamlayamıyacak
 

the_patriot

Üye
Originally posted by the_patriot@Aug 21 2005, 02:10 AM
bence raikkonen yarışı tamamlayamayacak
[post=139726]Quoted post[/post]​

adam yarışı kazandı beaaaa :wacko:
 
Quattro

Quattro

Üye
Pitstop stratejisinin önemi bi kere daha belli oldu. Montoyada ikinciliği kendi elleriyle Alonsoya verdi.... :ehe: Ayrıcada Bmw de lastik krizi patladı.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yarışın tamamına bakamadım..


Kadıköyde feneriumdaydım... :wacko:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt