• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Polatin 50.ci bölümdeki zil sesi...

Sponsorlu Bağlantılar

ManiaQ Asik

ManiaQ Asik

Üye
    Konu Sahibi
Polatin 50.ci bölümdeki zil sesi...
selamin aleyküm arkadaslar,

bana polatin 50.ci bölümdeki zil sesi lagzim aradim aradim bulamadim bi sunan olursa cok sevinirim simdiden tsk ederim hepinize....

saygilar

ManiaQ Asik

• Beğen
Tepkiler: bicimert, asihayat, qiooo ve 43 diğerleri

By_Auafina

By_Auafina

Üye
evet bencede süper olurdu

delgado_10

delgado_10

Üye
Evet Banada Lazım özellikle orjinali olursa çok iyi olur elinde olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.. Normalde o zil sesi 8600 luna da yok xS

Crescent-23

Crescent-23

Üye
arkadaşlar orjinali elime geçince yüklerim ama şimdilik filmden kayıtla idare edin tmm:oke:

Saahin gfb

Üye
eyvalahh

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Konuyu Açan Arkadaşın Bahsettiqi Bu Islık Melodisi mi Yoksa Polatın Telefonunun Melodisimi?
Ayrıca Islık Melodisi Paylaşımı İçin Tşkrler.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
yok cep melodisi değil yemekteyken falan çalıyodu onu dio

dumanandyk

dumanandyk

Üye
eline saglık

kabi

Üye
bende cep melodisini arıyorum arkadaşlar bi el atın

lejyonerler

Üye
bu polat alemdarı'ın her bölümde çalan şu normal telefon melodisini vaw mp3 vesaire bulan varsa yardım hiç bir yerde yok şu dırrrrrr dırrrrr diye çok hoş 48 49 50 51 52. bölümlerde çalan hani şu 8600 nokıa luna modeliymiş galiba

Z-2-11

Üye
arkadaslr hani polatin son iki bölümde yeni cep melodisi var di ya onu ariyorum .yardimci olun lütfen

cakal1975

cakal1975

Üye
link ölmüş

kabi

Üye
buyrun
vatana millete hayırlı olsun :naughty:

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Tam Linki Uzun Versiyon 51 Saniyelik

lost42

Üye
harikasın dostum ellerine saglık çok aradım ama değdi

batikan34

Üye
arkadaşlar bu sesin orjinali hangi telefonda...orjinalini payşlaşırsanız sevinirim..tşk..

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye

0047

Üye
tesekkurler arkadaşlar

vedat_ccs

Üye
bu müziğin yani bizim tv de dinledigimiz birazcık ara verip calıyo bu devam ediyo aynısı bulma yada , arasına boşluk koyarak yapma imkanımız varmı çünkü cok hızlı bu melodi ekranda daha yavastı

supermuratonlin

Üye
arkadaslar uye oldugum halde linki goremiyorum

Üst Alt