İlk denemem
yasirarslan Üye Konu Sahibi Negative' Alıntı: Üzmek için söylemiyorum ama Hiç hoş değil . Bence daha yararlı çalışmalar yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... Yararlı çalışmalar böyle basit şeylerden ortaya çıkar Öğrenmek için yapıyorum
Negative' Alıntı: Üzmek için söylemiyorum ama Hiç hoş değil . Bence daha yararlı çalışmalar yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... Yararlı çalışmalar böyle basit şeylerden ortaya çıkar Öğrenmek için yapıyorum
_KadirşinaS_ Üye Bence pek oturmamış. Ama böyle giderse uğraşa uğraşa baya ilerletirsin. Kolay gelsin.
Catty Emekli Yönetici bardaktakiay' Alıntı: Yararlı çalışmalar böyle basit şeylerden ortaya çıkar Öğrenmek için yapıyorum Genişletmek için tıkla ... dıyorsun ama bu tıpatıp kadına benzıyo erkeke benzetseydın ıyı olurdu
bardaktakiay' Alıntı: Yararlı çalışmalar böyle basit şeylerden ortaya çıkar Öğrenmek için yapıyorum Genişletmek için tıkla ... dıyorsun ama bu tıpatıp kadına benzıyo erkeke benzetseydın ıyı olurdu
CryDaqqeR Üye Üzmek için söylemiyorum ama Hiç hoş değil . Bence daha yararlı çalışmalar yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum
Üzmek için söylemiyorum ama Hiç hoş değil . Bence daha yararlı çalışmalar yapabilirsin Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyorum
yasirarslan Üye Konu Sahibi Nazy' Alıntı: Tekniği biliyorsun fakat düzgün oturtamamışsın Genişletmek için tıkla ... Senin Gibi bir ustadan bir yorum Almak Güzeldi
Nazy' Alıntı: Tekniği biliyorsun fakat düzgün oturtamamışsın Genişletmek için tıkla ... Senin Gibi bir ustadan bir yorum Almak Güzeldi
in_dream Üye bence Angelina'ya Polat'ın kalıbını oturtmaya çalışmışsın , iki kişinin gittiği kuaför değildir ,