Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
polat alemdar tam bir kalas diyenler buraya
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
COBRAMAX
Üye
Konu Sahibi
polat alemdar tam bir kalas diyenler buraya
dizi kan kaybediyor.polat tam bir kalas gibi.yorumlarini bekliyorum
EsEsLi26es
Üye
son 2 sezondur iyice cıvıttı tam bir kalas.
diziyi en başından beri izliyorum tamam acemi adam olarak başladı zaten ama bu gelişeceğine iyice saçmaladı. Tabi yönetmeninde etkisi var ne zaman Osman Sınav bıraktı dizi zaten bir garipleşti. Polat mubarek süperPolat kurşun ona denk gelmiyor onun tabacasıda otomatik ayarlı nişana falan gerek yok sık yeter
Burak
Üye
Dizi Osman Sınav Zamanında Güzeldi.
Şimdilerde Kötüye Gidiyor.
arslansem
Üye
Senin kafana silah dayayıp illa bunu izleyeceksin diyorlar sanırım?
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
+1 ...
Battal Gazi ile karsilastirirsak o kadar da kötü değil Polat
Reşwan
Emekli Yönetici
Kaşlarını çata çata adamın anlinda kocaman yarık varya.. Kendini bi kaptırmış ki ama izlemeye değer her nekadar da kurşun geçirmez tuttuğunu vuran biri olsada gündemden konular içerdiği için izliyorum zaten babasının hikayeliri vs güzel konuları oluyor bazen.
COBRAMAX
Üye
Konu Sahibi
ya bu adama bi turlu yurumesini ogretemediler.adam koca yuzu gormemis dul karilar gibi bakiyor.tam bir kalas yahu
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
İyi git adama söyle öyleyse neden dedikodusunu yapıyorsun burada
Bende star tv den Ayrıldıgından Beridir Bıraktım kv pusuyu Artık ilgimi Çekmiyor dizi farklı bir yere gitti artık içerik olarak ordan süper Kahraman oluşturmaya Çalışıyorlar
Mert
Üye
Kalas malas ama parayı alıyor
COBRAMAX
Üye
Konu Sahibi
eskiden hastasıydim ama simdi gordugum an kapatiyorum.bu kalas bi turlu yurumesini ogretemediler.adamda bi bakis koca yuzu gormemis dul karilar gibi bakiyor