Pokemon Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spiderman717

Üye
    Konu Sahibi
Pokemon Yardım
Arkadaşlar bi yardım edin yha.. Pokemon oyununda BİLL die biri bana bilet verdi buharlı gemiye bin diye.. Gemi memi bulamadım her yer kapalı MİSTY nin bulunduğu spor salonunun oralarda dolanıp duruyorum oyunu oynayan varsa bi yardım etsin ne yapmam gerekiyor.

spiderman717

Üye
    Konu Sahibi
tamam orayı geçtim. artık şimdi snorlax cıktı onu geçemiom yola yatmış camış gibi ne yapmam lazım. ben yine yazdım da kimse yardım etmeyecek yine

asedme

asedme

Üye
oyunu banada göndersnee

ozan_kesici

Üye
bende o oyunu oynuyorum da vermillion spor salonu lideri ile karşılaşmak için bir code bul falan dio liderle karşılaşamadımda o kadu nerde bulcam

Consul9

Consul9

Üye
abi snorlaxı uyandırmak için flüt lazım galibaa

spiderman717

Üye
    Konu Sahibi
flütü nerden bulacam ben yha çok karısık oyun

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
pokemonun bir sürü serisi var öncelikle vbag demi vnes de mi oynutorsunuz vede örneğin crystal versiyon diyo hangi versiyonu oynuyorsunuz oyunlar arasında bazı değişiklikler var hepsi aynı değil

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Pokemon Firered den bahsediyorsun heralde orada 7 katlı bir bina vardı oranın 7.Katında yanlış hatırlamıyorsam Mr.Fuji die biri vardı o sana flüt veriyor.....Sonra Snorlaxın yanına git sana ordan pokeflüt sayesinde onu uyandırıyorsun....

--------------- Ekleme ---------------

Pokemon Fire Red hakkında Herşey İçin......:)

http://www.maxicep.com/symbian-destek/pokemon-fire-red-resimli-tam-cozum-232168.html

silop_kms

silop_kms

Üye
evet salihin dediği gibi...aynı

spiderman717

Üye
    Konu Sahibi
benin oyun türkçe pokemon blue.gb imiş şimdi burada nerden bulcam flütü

elyn_noyt

Üye
alsana resimli tam çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt