~POKEMON Red, Blue & Yellow Jar oyunu...

Sponsorlu Bağlantılar

benjamim

Üye
PayLaşIm İçin Ellerine Sağlık
Fakat hocam ben su yellowda snorlax lı bolumu geçemedim orayı geçebilen war ise bir yardım edeblirmi allah rızası için yardım edin:D walla 1 haftadır geçemedim kafayı yicem
sıkıntıdan 50 lwl chlizard ile 50 lwl pıdıgetto yaptım walla yardımcı olun orada herkesle ws yaptım yendim gemidekileri yendim bisiklet aldım bide itemfinder die birsey aldım ama sqıertılı alamadım orayı nasıl geçicem lutfen yardım edin pls
:S:S:S:S:S

Aynı yerde takılan varsa oraya gelene kadar bir yeri atlamışsınız sanırım çünkü fülüt kazanmış olmanız gerekiyor orada uyuyan snorlax ı fülüt sayesinde kaldırıyoruz ve istersek savaşıp yakalıyoruz istersek öldürüp atıyorz :D
ama fülüt olmadan geçilmiyor !

batuone

Üye
saaaooolasın :oke:

adamking09

Üye
e250 de çalıştımı? deneyen varmı?

benan21

Üye
saol çalışıyoda benim telefon n73 tam ekran olmuyor oyunlar bide cok yavaş nasıl hızlandırabilirim

funcity17

funcity17

Üye
teşekkurler|-:oke:

SE4EVA

SE4EVA

Üye
indirdim garip oyun new game dedim yüklendi oyunda da new game dedim sonra prof. oakla konuştuk ve adimizi seçtik rakibimizinkinide seçtik en son tam oyuna gireceğiz oyuncuöuz ilerlerken görüntü garipleşiyor ilginç oluyor gerçekten.telefonum s40 240x320 çözünürlük samsung arkadaşımda samsung s40 ve 240x320 çözünürlük ama sorunsuz çalıştı.bende oyun fazla ondan mı kaynaklanıyor yoksa hafıza kartını biçimlendirsem düzelir mi? çözüm bulursanız sevinirim

unheil2626

Üye
teşekkürler 6085 ime umarım olur. arada oyunda gerekiyor can sıkıntısı :)

krazzo

krazzo

Üye
teşekkürler..

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler

ahmetedip

ahmetedip

Üye
Ellerine saglik

-TiqeR-

Üye
Aynı yerde takılan varsa oraya gelene kadar bir yeri atlamışsınız sanırım çünkü fülüt kazanmış olmanız gerekiyor orada uyuyan snorlax ı fülüt sayesinde kaldırıyoruz ve istersek savaşıp yakalıyoruz istersek öldürüp atıyorz :D
ama fülüt olmadan geçilmiyor !

Arkadaslar radio towerda hanı pokemon gelıstırme yerı olan yerde radyo tower var orayı gırdıgınızde masa basında yaslı adamın sagında kız sıze soru soruyo soruyu bılırşenız sıze radıo wercek onda var poke flute fm

u_cosar

u_cosar

Üye
saol usta teşekkürler

kemalgüney

Üye
teşekkurler

gora"

gora"

Üye
:tşk:

bykasırga

Üye
arkadaşlar 320x240 mi bu?belki başkasi sormuş olabilir okuyamadim kusura bakmayin

Üst Alt