Pokemon Go Apple Watch için Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pokemon Go Apple Watch için Duyuruldu


Nintendo 500 milyondan fazla indirme rakamlarına ulaşan ve Dünya'daki en başarılı oyunlar listesine adını yazan Pokemon Go oyununu geliştirmeye devam ediyor.

7 Eylül 2016 daki global Apple konferansında, yeni Watch OS 3' ün tanıtımı bölümünde Apple Watch OS 3 ün yeni özelliklerinden bahsederken, yepyeni bir uygulamayı sürpriz olarak duyurdu. Bu uygulamanın adı ise Pokemon GO oldu.

Nintendo CEO sunun da katılımını gerçekleştirdiği esnada, Dünyaca ünlü ve milyonlarca oyuncusu olan Pokemon Go oyununu Apple Watch için uyarladıklarını duyurdu. Uyarlama bilgisinin ardından, pokemon yakalama, karakter özellikleri gibi birçok oyun için görüntülere yer verildi. Böylelikle Pokemon Go Apple Watch için yepyeni WatchOS 3 de resmen tanıtılmış oldu.

Apple Watch OS için Pokemon Go indirmek isteyenler, çok yakında App Store içerisinde, Pokemon GO oyununu görebilecekler. Tabi ki oyunun kademeli olarak Dünya çapında ülkelerde yayımlandığını düşünürsek, yine ülke bazlı olarak henüz Türkiye App Store mağazasında görünmeyecek olsa da, çok yakın zamanda Pokemon Go oyunu hem iphone larda hemde Apple Watch larda resmi olarak indirilip oynanabilecek. Şimdilik iPhone kullanıcılarının farklı ülke App Store hesabıyla indirebildikleri Pokemon Go Oyununu, Apple Watch için de aynı yöntemle indirebileceklerini düşünüyoruz.



Pokemon Go Apple Watch için Duyuruldu
 


Üst Alt