Rpg Pokemon GBC Oyunları s60v2

3nv3r

Üye
saoll dostum eline sağlık

vhd

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel

Heratica

Üye
6210 Navi kullanıcısıyım v4 emulatörünü denedim ama yükleme desteklenmiyor dio daha önce .sis uzantılı dosyaları calıstırmıstım galiba :S yardımcı olursanız sevinirim pokemon = hayat

vhd

Üye
    Konu Sahibi
6210 Navi kullanıcısıyım v4 emulatörünü denedim ama yükleme desteklenmiyor dio daha önce .sis uzantılı dosyaları calıstırmıstım galiba :S yardımcı olursanız sevinirim pokemon = hayat
Telefonunuza uygun emulatoru bulun. Veya telefonun işletim sistemini yazın. Örnek: s60v2

hotan1

Üye
eline sağlık kardeşim.

cosi

Üye
teşekkürler

eline emegine saglik kardes daha yuklemedim ama bu kadar uras bi tesekurden fazlasini hakediyor yuklesemde caliscani sanmiyom ama yinede tesekurler.

kabus566

Üye
çok teşekkürler kardeşim emeğine sağlık.Bir sorum olucaktı.Acaba trident marka telefonlara hangi oyunalrı yükleyebilirim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar

vhd

Üye
    Konu Sahibi
eline emegine saglik kardes daha yuklemedim ama bu kadar uras bi tesekurden fazlasini hakediyor yuklesemde caliscani sanmiyom ama yinede tesekurler.
çok teşekkürler kardeşim emeğine sağlık.Bir sorum olucaktı.Acaba trident marka telefonlara hangi oyunalrı yükleyebilirim bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar
Güle güle oynayın arkadaşlar kabus566 senin telefonun java destekli sanırım. Telefonunun ekran boyutuna uygun her türlü java oyun, program, tema açar.

sadakat_

Üye
Dostum eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş şimdi indirdim umarım çalışır.malesef rardan çıkan dosyalar yüklenmiyor

Heroata

Üye
telden.rep.vermeyi.bilmiyorum.söle.hemen.atıyım.çalışcaını.sanmıyorm

vhd

Üye
    Konu Sahibi
Dostum eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş şimdi indirdim umarım çalışır.malesef rardan çıkan dosyalar yüklenmiyor
telden.rep.vermeyi.bilmiyorum.söle.hemen.atıyım.çalışcaını.sanmıyorm
İyi oyunlar arkadaşlar sadakat_ senin soruna gelince, rardan çıkan dosyaların hepsi açılmaz. Telefonuna uygun olan emülatörü yükledikten sonra oyunlar açılır. Emülatör yüklemeden oyunlar tabiki açılmaz. yhata telefonun destekliyorsa sis uygumalarını çalışır kardeş.

yusuf255

Üye
saol kardeş yılarsonra bile beyendim be bunları

ya teLefona emuLator nasıL yukLicem açıLmıyo bu oyunlar bende indiriyo destekLenmio diyo... 5800 teLefonum

Genzo *

Üye

Cok Ugrastıgın Bellı Arkadasım Cok Sagolasın