Pokemon Fİre Red *Türkçe *

Sponsorlu Bağlantılar

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi

BU OYUNU ARKADAŞIMLA BEN TÜRKÇE'LEŞTİRDİM SÖZLÜKTEN ÇEVİRİ BANA AİT OYUNU DEĞİŞTİRME ARKADAŞIMA AİT EMEĞE SAYGI MTU'DA ANCA BU KADAR OLUYOR

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: polama, Musty42x ve 12qwe123

hentbolcu_59

Üye
ya mükemmelsin...ellerine sağlık ama ben yükleyemiyorum telefona ya..6300 war bende..emülatörü atıyorum ama tanımlanamayan dosya diyor.ne olur yardım edin???

NobLe

NobLe

Üye
Arkadaşlar benim oyunla ilgili bir kaç önerim olacaktı;
1_Oyunda sadece 3 pokemon yetiştirin bunlardan bir tanesi ilk aldıgınız pokemon olsun digeri yakalayabilirsenin efsanevi pokemonlardan olsun 3. ise psişik bir pokemon egitin benim tavsiyem abradır egitince gerçekten güçlü oluyor yani tüm pokemonlara tek seferde öldürürsünüz.
2_Güzel bir pokemon gördünüzde yakalamak isterseniz hemen oyunu kaydedin ve yakalamaya çalışın eger yanlışlıkla öldürürseniz kayıt ettiginiz yerden tekrar yakalamayı denersiniz(Bunu efsanaevi pokemonlarda yapın işe yarıyo)

Bu önerdiklerimi deneyim pişman olmazsınız bu arada emegine saglık ama bende oyun çalışmadı oyunu görmedi telefon ne yapmalıyım acaba vboydamı sorun var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: g0khan_02
xyasarx

xyasarx

Üye
paylaşım için saol güzele benziyor

murat3169

murat3169

Üye
güzel oyuna benziyo harikasın:oke:

karizma_1419

karizma_1419

Üye
vBag emilaterü ile çalışıyo :oke:

myaman82

myaman82

Üye
paylaşımın için teşekkürler

legolas113

Üye
kardeşim sen ve arkadaşın yanımda olsa sizle kucaklaşırdım valla
çok sağolun süper ya mükemmelsiniz.ALLAH a emanet olun

snacker

snacker

Üye
sagol ustacan iyiymiş devammmm

enis___

Üye
yA KARDEŞ BENİMKİ 6600 DA BEN AÇTIM ZİP DOSYASINI GBA UZANTILI DOSYA VAR ODA MÜZİK ÇIKTI NE OLCAK

kirpiii

Üye
lütfen beyler bunu normal yapın buraya atın cok lazım bu oyun bana emülatordan bişi anlamıyom:(

c.ahmet_wolfman

Üye
kardeş bu oyun emülatör oyunu yani gba insan emülatörünüde verir:nono:

kirpiii

Üye
eet haklısın

furkann3

furkann3

Üye
ya gardaşım bu oyunu nokıa 3230da çalıştırmak için ne yüklemem lazım bi versen linki çok iyi olur şimdiden tşk

Semih124

Üye
Yha kardeşim paylaşım yapıyosunuz eyw. ama bunu yükleyemeyen var mı diye takip etmiyosunuz,yorumlarda kimse çalıştıramamış,bir bakın;)

DeJaVu1906

DeJaVu1906

Üye
emılator istiyor arkadaslar ben oynasım

shehzade

Üye
kardeşş...bu oyunu nasıl türkçeye çevirdin...bana bi pm atar mısın..?

Semih124

Üye
vbag emülatörü ne ?

ahmetbasar

ahmetbasar

Üye
tesekkürler...

Takipçi Satın Al

Üst Alt