Pokemon Fİre Red *Türkçe *

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eyw

12qwe123

12qwe123

Üye
:alkis:tşk:

alphan035

Üye
ya ben bu oyunu indirdim indirmesine ama telefonum s60 3rd (e71) uygun emulator bulamıyorum vbag aktivasyon kodu istiyor 5 dakıka calısıp kapanıyor ******ını ındırdım aktıvasyon kodunu buldum yıne aynı muamele bazı oyunlar gıbı kendınden emulatorlu olarak atabılırmısınız yada bana bı lınk verın benım telefonuma uygun olan meboy 2.2 calısmıyo mesela yuklenemıyo 3 gündür gece gündüz arıyorum lütfen yardım edin

onurk123

Üye
Arkadaşlar VBag İle Sorunsuz Çalışıyor.

lanetlikral

Üye
Oyun java deil bunu nasil çaliştiricaz bi yyardimci olsaniz program felan söyleseniz

- - - Eklendi - - -

BU OYUNU NOKİA 5130DA OYNAYABİLİRMİYİZ LÜTFEN BİRİ Bİ VEVAP YASSIN

amariko

Üye
inş çalışır bende uzun zamandır arıyodum. emeğine sağlık çook teşekkürler

- - - Eklendi - - -

x2-00 da nasıl çalıştıracağız ? java değil de

drasielll

Üye
pokemon crystal gibi
fire red
ruby
emerald
bunlardan birini java olarak telefonda oynanabilen var mı aradım bulamadım şimdiden teşekkürler varsa :)

berk_456

Üye
kardeş allah razı olsun sayende bi shiny porygon yakaladım :yuru

yunus661071

Üye
tskkrler

neoemperio

Üye
saol çok işime yaradı bunu arıyordum sürekli

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
pokemon crystal gibi
fire red
ruby
emerald
bunlardan birini java olarak telefonda oynanabilen var mı aradım bulamadım şimdiden teşekkürler varsa :)

Oyun java deil bunu nasil çaliştiricaz bi yyardimci olsaniz program felan söyleseniz
BU OYUNU NOKİA 5130DA OYNAYABİLİRMİYİZ LÜTFEN BİRİ Bİ VEVAP YASSIN

inş çalışır bende uzun zamandır arıyodum. emeğine sağlık çook teşekkürler
x2-00 da nasıl çalıştıracağız ? java değil de

Forumda vbagx'i tam sürüm nasıl kurup kullanabileceğinizi anlatan bir konu var. Onunla bu oyunları oynayabilirsiniz; ama o anlatım s60 v2 içindir.

ya ben bu oyunu indirdim indirmesine ama telefonum s60 3rd (e71) uygun emulator bulamıyorum vbag aktivasyon kodu istiyor 5 dakıka calısıp kapanıyor ını ındırdım aktıvasyon kodunu buldum yıne aynı muamele bazı oyunlar gıbı kendınden emulatorlu olarak atabılırmısınız yada bana bı lınk verın benım telefonuma uygun olan meboy 2.2 calısmıyo mesela yuklenemıyo 3 gündür gece gündüz arıyorum lütfen yardım edin

Bazı s60 v2 uygulamaları, s60 v3'te çalışıyor olabilir. Dilerseniz s60 v2 için olan vbagx'i forumdan indirin ve talimatlara göre kurun. Telefonunuzda çalışabilir bir ihtimal.

yenilmez48

Üye
paylaşım çok güzel ama bi sorun var başlangıçtaki 3 pokemonlar değişmiş mewtwo nasıl yakalanıyo

gameworm

Üye
:tşk:

umut3131

Üye
aga ben indirme yerini göremedim nerden indirdiniz acaba ?!? yardımcı olursanız sevinirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt