Pokemon Fİre Red *Türkçe *

Sponsorlu Bağlantılar

TOPİCS

Üye
Ben bu oyunun lig kısmına geldim içeri girdim fakat ilk savaşacağım yere gidemedim
nasıl gidebilirim

groceram

Üye
ya ben bunu indirdimde oyunu açamadım yardım plss

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Oyun İşte Budur Geri Dönüyorum :) Sağolasın... :oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık güzel.:oke:

remonex7

remonex7

Üye
Benim telefon N70 bana naeıl emülatörle kurucağımı detaylı bir şekilde anlatabilirmisiniz

MEDYUM66

Üye
ya arkadaş bunu jar lı yapsanız herkesin duasını alırsın

maskopat

maskopat

Üye
saolasın kardeş yugioh oyunlArıda atarmısınız lütfen yinede saolsun

cemaracı

Üye
arkadaşlar bakın oyunu yükleyemiyenler için diyorum......1ncisi oyunu yüklediginiz zaman vbag.. içinde oyunu görmüyorsa yapıcagınız şey şudur... programı hafıza kartına yükleyin hafıza kartından data .... otterhs girin orda vbag klasörü olucak onun içine atın....eger hala attıgınız oyunları görmüyosa bilinki uzantısı gb.dir... vbag gba.. uzantıları açar bu oyunda gba oldugu için acıcak bi problem cıkarmaz taki benim sorumda şu varsa yardımcı olan sevinirim...ben oyunda pokemon topu satısına geldigim zaman oyundan direk atıyo onun haricinde çalışıyor emülatörle ilgili bi sorun degil diger pokemon oyunlarında denedim... yani anlıcagınız satıcıya gelince oyundan attıgı için ne pokemon topu alabilyorum nede potion ...varsa çözümü olan paylaşırsa sevinirim

ezogo

Üye
aagalar slm bu oyunu çalışrımak için bi tane progra var advance ...... onu bana söylerseniz sevinirim şimdiden sağ
olun

--------------- Ekleme ---------------

he bu arada telefon benim deil

xoxraul

Üye
bnm tel N96 çalıştırır mı acaba .zip eklentili bu dosyalar

elkara123

Üye
:nono:

Enver RAMİZ

Enver RAMİZ

Üye
Ellerine Sağlık Kardeş Paylaşım Güzel Olmuş 7610 Uyumlu Bir Paylaşım Atarsan Sevinirim...:ehe

hakow

hakow

Üye
saol emeğe saygı

hakow

hakow

Üye
yha bu nasıl açılıo ben açıom video çıkıo help me pls...

mesudinhu

mesudinhu

Üye
procevriri kullansaydın :D ama elline sağlık vakit geçirmek için güzel bi oyun :)

kabul_34

Üye
eline sağlık kardes

cengaveruno

Üye
arkadaşlar bende 6300 var atıyorum tele çalışmıyor nednini bilen varsa yazsın ve bu telefona nasıl kuruluyor

yemin001

yemin001

Üye
Kardeş vbag emilatör calışmıyor yardım edermisin n95 8gb tel

ruhi66

Üye
abi iiide yapmayı gster yazı çıkıooo bşka şeyy cıkmıoooo yrdm yhwww

chesmelee

Üye
benm 6300 nie acmadı beyler. dosyayı nası yapcagmızı biri anlatr mı nolur? Zip arşivini napcam ben şimdi anlamadım. dosyayı cıkarttım ama acılmıo

Takipçi Satın Al

Üst Alt