^Podyum Çok Daha İyi Olurdu^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Podyum Çok Daha İyi Olurdu^..
Heikki Kovalainen, takım arkadaşının podyuma çıktığı bir yarışta daha podyuma çıkamadı.



Kovalainen 5. sıradan başladığı yarışın startında Kimi Raikkonen'i geçmesi ile elde ettiği 4.lüğü yarış sonuna kadar korudu ve 4. olmayı başardı.

Kovalainen "Startım iyiydi ve ilk viraj öncesinde Raikkonen'i geçebildim. Ancak yarışın benim açımdan ilerleyişinden memnun değilim çünkü ilk ve 2. bölümde lastiklerimin yol tutuşunda sorunlar yaşadım ancak son bölümde lastiklerim daha iyi çekişe ve yol tutuşuna sahipti."

"Sonuç olarak Kubica ile olan farkı biraz kapatmayı başardım. En azından 5 puan kazandım ve Lewis'in 2.liği, benim 4.lüğüm ile bir çok puan kazandık." dedi.

Takım patronu Ron Dennis "Vodafone Mclaren Mercedes olarak bugün bir diğer güçlü yarış daha çıkardık ve bu sonuç ile şampiyona puanlarımız da yükseldi ancak gerçekte biz galibiyeti dün sıralamalarda kaybettik. Bana göre eğer Lewis, Felipe ile aynı seviyede yakıt ile sıralamalara çıksaydı yarışı onların önünde kontrol edebilirdi."

"Ancak pistin yapısı onun geçişinin zor olacağını gösteriyordu ve aynen bu şekilde oldu. Oldukça erken bir şekilde şampiyona stratejisi açısından 2. sırada kalmayı tercih ettik."

"Macaristan'daki galibiyetinin ardından Heikki de güçlü bir yarış çıkardı ve markalar klasmanında puanlarımızın artmasına yardım etti. Kimi'den gelen baskıya iyi cevap verdi ve 4.lüğü tamamen hak etti." dedi.
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
261
DiaBLoS
___kaptan___
Cevap
0
Görüntüleme
525
___kaptan___
___kaptan___
Cevap
0
Görüntüleme
455
___kaptan___


Üst Alt