Podolski: "100 maça çıkacağımı hayal etmemiştim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Podolski: "100 maça çıkacağımı hayal etmemiştim"
Danimarka karşısında Almanya Milli Takımı forması altında 100. maçına çıkan Lukas Podolski, bu onurunu bir de golle süsledi.

Gelecek sezondan itibaren Arsenal forması giyecek olan oyuncu Danimarka karşısında attığı golle takımının kazanmasında büyük rol oynadı.
Hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen başarılı hücum oyuncusu, Goal.com'a yaptığı açıklamada, "Hiçbir zaman bu takımda 100 maç oynayacağımı hayal edememiştim. İşte bu yüzden bu maç benim için çok önemli. 100. maçın başka bir özel tarafı ise, sağ ayağımı artık daha iyi kullanıyorum." sözlerini kullandı.

Çeyrek finale yükseldikleri için de ayrıca mutlu olduğunu belirten Podolski, "Sadece gol attığım için değil, oylama sonucunda maçın adamı seçildiğim için ve kazanıp çeyrek finale yükseldiğimiz için de mutluyum. Şimdiki hedefimiz finale yükselmek." diye konuştu.

Son olarak Polonya'nın elenmesine de üzüldüğünü belirten Podolski, "Polonya'nın evinde oynadığı turnuvada elenmiş olması üzücü. Belki de gruplarını çok kolay olarak düşündüler ve elenmelerinin nedeni bu oldu." ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt