Podolski veda maçlarına çıkıyor .

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Podolski veda maçlarına çıkıyor .
Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, 2016-17 sezonunun ardından Sarı-Kırmızılı takıma veda edecek. Gelecek sezon Japonya'da Vissel Kobe forması altında mücadele edecek olan Alman Panzeri, Galatasaray Dergisi'nin Mayıs sayısındaki röportajda soruları yanıtladı.
Lukas Podolski'nin röportajından öne çıkan satırbaşları şöyle:
BÜYÜK BİR TAKIMA GELDİĞİMİ BİLİYORDUM
"Buraya geldiğimde; büyük bir takıma geldiğimi biliyordum. Galatasaray sadece güçlü bir takım değil, büyük bir tarihi var ve bunun farkındaydım. Geçtiğimiz iki yılı değerlendirmem gerekirse geçirdiğim dönemden çok memnunum. İki Süper ve bir Türkiye Kupası kazandık. Maalesef bu sene hedeflerimize ulaşamadık. Tabii ki daha iyisi olabilirdi. İlk geldiğimde şampiyonluklar yaşayacağımızı düşünmüştüm ve hayal etmiştim. Ama futbolda her kurduğunuz hayal ya da her düşünceniz gerçekleşmiyor. İşte bu da futbolun doğası...

GALATASARAY"A YİNE GELİRMİYDİM, "kesinlikle evet"
"Galatasaray, benim futbol kariyerimde çok iyi bir duraktı. Takım arkadaşlarım, futbol takımı çalışanları, taraftarlarımız hatta İstanbul'da beni dışarıda görenler, çok sıcak davrandılar. "Neden buradayım?" demedim hiçbir zaman. Başa dönecek olursam "Galatasaray'a yine gelir miydin?" diye sorarsan, cevabı "Kesinlikle evet" olur.

 


Üst Alt