pocket radar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
pocket radar
cep radar kullana bi,len lütfen haberversin nesnelerin hızını ölçüyormuş Cep Radar Symbian S60 5th Edition cep telefonları için bir ölçüm uygulama. Bu hareket bir şey hızını ölçer. Hiçbir mikrofon veya kamera ihtiyaç ve TV nesnelerin bile hızını ölçebilirsiniz. Cep Radar araba, beyzbol, futbol veya TV nesnelerin hızını ölçmek için idealdir. Özellikler: -km / h -mil -pitch karşı hız maksimum ve ortalama son 10 kayıt hızı-logg. Not: yüklü olduğunda çalışmaz F: sürücü

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: imam85, Silinen Üye 2149105 ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
teşekkürler abi telefonu kırmasaydım denerdim:D

• Beğen
Tepkiler: suat1111
ascada

ascada

Üye
teşekkürler Suat abi

• Beğen
suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
ricaa

vaterciii

Üye
tşk kardeşte nasıl oluyoyor buu ben n8 kurdum açtım ama ne şekil de ve neye göre çalışıyo bu ??**

BOZ_1903

Üye
ve nereye kurarsak çalışıcak?

01kubi

01kubi

Üye
Suat kardeşim bu nasıl çalışıyor kızılötesi n8 de çalışmaz wr yada hareket sensörümü açıklarsan teşekkürü bir borç bilirim...

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
valla aldığım sitede ing yazıyordu benim de ing yok yanlız measure yazan yere basın diyor bide nesnelerin uzaklıgını göre zaten konunun basına yazdım bende çözemedim

----------Eklendi @ 01:05:58 ---------- Yazıldı @ 01:04:25 ----------

venusutarit

venusutarit

Üye
Bence Gps sinyallerine göde hesap yapıyor bir benzeri bende var arabanın km göstergesinin yanına koyuyorum teli iyi oluyor

Cetger

Üye
bide üniforma bulduk mu tamamdır :S
emeğinize sağlık

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
:d::d::box:d::d:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
programı denedim.
bir nesnenin başlangıç ve bitiş mesafesini tahmini yazıyorsunuz (5m, 5m, vs.)
daha sonra cisim harekete başladığı gibi Measure butanuna basılı duruyorsunuz cisim bitiş noktasına varınca bırakıyorsunuz ve km/h söylüyor.
çok uğraştırıcı bi program :)

• Beğen
suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
fatih sağol kardeş

habil8888

habil8888

Üye
arkadaşlar bu program radar kameraların tekniği ile çalışıyor. Örneğin settings den ortalama mesafeyi yazıyorsunuz sonra o mesafeden gelen araç sizin önünüzden geçene kadar ortadaki tuşa basıyorsunuz.böylece hızı tespit etmiş oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt