CoDeYs
Üye
olsun çagırmalarına ramak kalmiştiki hevesleri bogazlarında kaldıbana bi davet bile gelmedi![]()
![]()
benide çagırdılar 
olsun çagırmalarına ramak kalmiştiki hevesleri bogazlarında kaldıbana bi davet bile gelmedi![]()
![]()
benide çagırdılar 
olsun çagırmalarına ramak kalmiştiki hevesleri bogazlarında kaldıbenide çagırdılar
![]()
bende daha olayların farklında değildim sonradan öğrendim 
alıntı degil çalıntıpluscep sürekli Maxicep ten alıntı yapıyordu.
pluscep gider classcep gelir. Önce zihinlerin değişmesi lazım.
Pluscep üyeleri sizi para karşılığı sattılar dediğimizde büyük tepki göstermişlerdi. Umarım haklılığımızı anlamışlardır ve gereken dersi almışlardır.
Ezik taklit bir siteydi. Birebir kopyacı, şempanze gibi sadece taklit ve kopyalama yeteneği olan tiplerin yaptığı bir şeyin kapanması çok da önemli bir şey değil. Ateş olsa cürmü kadar yer yakardı

aynen , adamlar benim arşivi almış yeniden uploada bile gerek duymadan koymuştular foruma tabii ben üstün zekam sayesinde halletmiştim![]()

Sonunda kurtulduk şu çakma Maxicepten.Adamlar bi üyeleri kopyala yapıştır yapmamışlar.

Resmen birebir site kopyası yapmışlardı.alıntı degil çalıntı
Site adını yazarsam ceza alırım ama aynı şekilde ....com sitesinde samsung la ilgili 1 2 konumu gördüm özellikle konu dışı garip ve ilginç olaylar vs bölümünde açtığım konuların çoğuda .. sitesindeydi.Aziz™;3196900' Alıntı:bizim konularla piyasada azcıkta olsa duran siteler nicedir..şahsen kendi konularımı onlarca sitede gördüm..hepsinin kökünü kurutmak lazım![]()