pluscep hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlı Ugurlu olsun durmadan içerik ve Konuları Çalıyorlardı Bir Nevi bizim olanı geri Aldık

kısaca 90+5 de gol böyle Atılır :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
evet abi aynen emegimizi çalıyorlardı ama biti

EroL

EroL

Emekli Yönetici
pluscep gider classcep gelir. Önce zihinlerin değişmesi lazım.
Pluscep üyeleri sizi para karşılığı sattılar dediğimizde büyük tepki göstermişlerdi. Umarım haklılığımızı anlamışlardır ve gereken dersi almışlardır.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
pluscep sürekli Maxicep ten alıntı yapıyordu.

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Ne gıcık olmuştum o siteye... Siteyi kopyaladılar. Ama Hala User'ı yoktu. Bir şey eksikti. Ney mi? RUH!

Morphes

Üye
Peki şimdi plustaki yöneticilere ne olacak. :D

zibidi39

zibidi39

Üye
pluscep gider classcep gelir. Önce zihinlerin değişmesi lazım.
Pluscep üyeleri sizi para karşılığı sattılar dediğimizde büyük tepki göstermişlerdi. Umarım haklılığımızı anlamışlardır ve gereken dersi almışlardır.

iyimıs aslında fena fıkır degıl acsammı naapsam preatoru da cagırırım negatıve yıde

EroL

EroL

Emekli Yönetici
benide çağıracanmı hacı

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ezik taklit bir siteydi. Birebir kopyacı, şempanze gibi sadece taklit ve kopyalama yeteneği olan tiplerin yaptığı bir şeyin kapanması çok da önemli bir şey değil. Ateş olsa cürmü kadar yer yakardı :cool

Paranoya

Paranoya

Üye
Ezik taklit bir siteydi. Birebir kopyacı, şempanze gibi sadece taklit ve kopyalama yeteneği olan tiplerin yaptığı bir şeyin kapanması çok da önemli bir şey değil. Ateş olsa cürmü kadar yer yakardı :cool

aynen , adamlar benim arşivi almış yeniden uploada bile gerek duymadan koymuştular foruma tabii ben üstün zekam sayesinde halletmiştim :aha:

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
aynen , adamlar benim arşivi almış yeniden uploada bile gerek duymadan koymuştular foruma tabii ben üstün zekam sayesinde halletmiştim :aha:

aynen, benim alın teri döktüğüm arşivlerimi çalmış ve yayınlamışlardı. Ozan abiylede görüşmüştüm sonra boşverdim güzel olmuş :aha: :d: :kop: :ehe

BRK MOBİLE

Üye
h.o

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
evet adını vermek istemediğim bir site daha var kotukoylunun cfw lerini arıklamış yazık adam bayaa emek vermiş.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o siteyide ben kapatacam

Aziz™

Aziz™

Üye
bizim konularla piyasada azcıkta olsa duran siteler nicedir..şahsen kendi konularımı onlarca sitede gördüm..hepsinin kökünü kurutmak lazım:)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
alıntı degil çalıntı
Resmen birebir site kopyası yapmışlardı.

--------------- Ekleme ---------------

Aziz™;3196900' Alıntı:
bizim konularla piyasada azcıkta olsa duran siteler nicedir..şahsen kendi konularımı onlarca sitede gördüm..hepsinin kökünü kurutmak lazım:)
Site adını yazarsam ceza alırım ama aynı şekilde ....com sitesinde samsung la ilgili 1 2 konumu gördüm özellikle konu dışı garip ve ilginç olaylar vs bölümünde açtığım konuların çoğuda .. sitesindeydi.

Üst Alt