Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AlınıkPlaystation Uygun Fiyata
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ccihat67
Üye
Konu Sahibi
Playstation Uygun Fiyata
Zonguldak içi playstation almayı düşünüyorum playstation 2 düşünüyorum ama uygun fiyata 3 olursa onuda düşünebilirim tekliflerinizi bekliyorum Veyada Şehir dışından kapıda ödemeylede alabilirim banka işlerinden anlamıyorum :/
Xurmirac
Üye
Ps2 alma derim kesinlikle birkaç ay önce sattım ve yeni oyun çıkması bitmişti artık oyun çıkmıyodu öyle birkaç güzel oyunun yenileri çıkıyo ama PES falan iğrenç bilgisayardakiyle alakası yok alıcaksan Ps3 al.
Ps2 alma derim kesinlikle birkaç ay önce sattım ve yeni oyun çıkması bitmişti artık oyun çıkmıyodu öyle birkaç güzel oyunun yenileri çıkıyo ama PES falan iğrenç bilgisayardakiyle alakası yok alıcaksan Ps3 al.
Bende o fiyatlara arıyorum ama tam emin değilim almak konusunda
Xurmirac
Üye
Bence kesinlikle alma. Yeni oyun çıkmıyo artık zaten 2. el 3 al daha iyi 200 lirayı boşa harcamış gibi birşey olursun. Hele ki Pes oynamayı seviyosan hiç bulaşma bile Ps2 ye..
Bence kesinlikle alma. Yeni oyun çıkmıyo artık zaten 2. el 3 al daha iyi 200 lirayı boşa harcamış gibi birşey olursun. Hele ki Pes oynamayı seviyosan hiç bulaşma bile Ps2 ye..